Рандомні варіанти наймодніших диванів 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
901

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Дизайнери показали дивани, які будуть модними у 2024 році

Ніяких дерев'яних бильців, твердої спинки та коричневих кольорів. Дивани, які мають такі характеристики, уже не в моді. Раніше ми писали, які відтінки додають розкоші для інтер'єру, а тепер розкажемо, які дивани — наймодніші в 2024 році.

Пропонуємо вам добірку найкрутіших диванів. Вони стильні, зручні та повністю м'які. Їхній розмір та форма можуть бути різними, головне — ніякого дерева та інших твердих деталей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще однією важливою вимогою до трендових диванів є його колір. Темні відтінки, включаючи коричневий — старомодні. Найкращі варіанти — фіолетовий, жовтий, рожевий, оливковий, персиковий та білий.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest
Фото: homedit.com

Що стосується текстилю, то на перше місце виходять дивани, обтягнуті цупкою тканиною. Замша, еко-шкіра уже не в моді. Чим простіша та приємніша до тіла тканина, тим краще. І не варто покривати диван “захисною” тканиною типу покривала. Це асоціюється із радянщиною.

Фото: bocadolobo.com
Фото: Obsessed4interiors

У тренді також дивани із принтом. Вони можуть бути різних відтінків одного тону, а можуть мати контрастні кольори. Стильно виглядають зображення квітів, листків, птахів та абстракція. Нестандартно вписуються в інтер'єр дивани із принтом акварельних малюнків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: sofah.co.uk
Фото: Jamie Meares
Фото: m.lightinthebox.com

Раніше ми писали про модний дизайн горщиків для вазонів у техніці декупаж. До вашої уваги — майстер-клас, як їх легко декорувати своїми руками.