ТОП-4 відтінки для інтер’єру, які додають розкоші (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кухня білого кольору, фото
Фото: dit26978

Дизайнери розповіли, які відтінки кольорів додають шарму і багатства інтер'єру

Різні кольори по-різному оздоблюють кімнати. Одні відтінки додають розкоші, інші — затишку. А є такі, що збуджують пристрасть, заспокоюють або мотивують. Раніше ми писали, як легко і дешево оновити інтер'єр , а тепер розкажемо, які відтінки обрати для ремонту.

Дизайнери розповіли, які відтінки додають багатства для інтер'єру, пише realsimple.com . Вони можуть бути на стінах, стелі або підлозі. А ще їх можна використовувати на текстилі. Наприклад, штори або тюль, м'які меблі чи килим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білий

Цей колір бездоганно підходить для кухні, залу, спальні та ванної кімнати. Білий візуально освітлює приміщення, додає простору і привабливості. Чистий колір виглядає багато і розкішно.

Ванна кімната білого кольору, фото
Фото: milin house
Зала білого кольору, фото
Фото: Shopify

Кремовий

Найкращий варіант для його використання — це інтер'єр кухні, залу і спальні. Кремовий колір — нейтральний, водночас саме він додає привабливості й шарму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кухня кремового кольору, фото
Фото: Pinterest
Спальня кремового кольору, фото
Фото: Rowen

Світло-блакитний

Цей колір рекомендують використовувати у ванній та спальні. Він робить простір привабливим, затишним і комфортним. Такий відтінок вважається нейтральним, тому що не набридає і не дратує.

Ванна кімната блакитного кольору, фото
Фото: Pinterest
Спальня блакитного кольору, фото
Фото: Pinterest

Сірий

Сірий колір дизайнери радять брати для спальні та вітальні. Нейтральний відтінок може бути світлішим або темнішим, залежно від вподобання господарів. Він дарує кімнаті елегантність, вишуканість і затишок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зала сірого кольору, фото
Фото: Diana
Спальня у сірих відтінках, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали про старомодні спальні. Дизайнери показали меблі, текстиль і поєднання кольорів, які не асоціюються із затишком, проте нагадують радянщину.