Вам потрібна чиста машина? Як прибрати наклейку на авто звичайною газетою

Гаджети та авто

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: forwardprint

Наклейки додають акценту автомобіля, але швидко втрачають вигляд

Безліч людей полюбляють привозити з подорожей сувеніри , магніти чи солодощі. А автолюбителі найкраще підживлюють емоції завдяки наклейкам на авто з місць, де побували. Звичайно, це цікаво, красиво і підживлює спогади, проте вони швидко стираються, можуть вигоріти на сонці та втратити свій вигляд.

Якщо вам набридли наклейки на автомобілі чи просто хочете чисту машину, потрібно знати, як прибрати їх, щоб не подряпати покриття та не лишити слідів. Одним з найвдаліших способів є трюк з газетою, розповідає popularmechanics.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прибрати наклейки з бампера машини

Спосіб з газетою. Попередньо потрібно очистити місце наклейки від пилу та бруду, або помийте всю машину. Добре зволожте місце з наклейкою та прикладіть звичайну газету. Зачекайте 15 хвилин та протріть місце серветкою з мікрофібри. Якщо лишилися сліди, потрібно обережно зішкрябати їх використовуючи бік банківської картки. Але працюйте легкими рухами, щоб уникнути подряпин на покритті.

Спосіб з феном . Для цього варіанту потрібен фен чи тепловий пістолет. Очистити місце з наклейкою гарячою водою. Нагрійте повітря над наклейкою феном з відстані 10-15 см, а коли вона пом’якшиться, просто знімайте та протирайте ганчіркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати подряпину різного розміру на покритті авто. У такому випадку потрібна звичайна зубна паста.