Зубна паста допоможе позбутися подряпин на покритті авто всього за кілька хвилин! (ЛАЙФХАК)

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото подряпина авто
Фото: auto-blog.com.ua/

Подряпини на машині можна прибрати зубною пастою

Зубна паста не лише відмінно чистить зуби, а й здатна прибирати подряпини з лакованих меблів. До того ж вона чудово впорається з дрібними та не тільки, подряпинами на фарбі автомобіля.І займає це всього лише кілька хвилин.

Простий спосіб, який не потребує спеціального обладнання, дорогих засобів та особливих навичок, знадобиться лише зубна паста, шліфувальне коло чи ганчірка - і ваша машина знову у повному порядку. Як це зробити покроково, розповідає Mike Shoesmith у відео на youtube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чудова порада, яка працює просто ідеально. Для початку потрібно очистити місце подряпини від пилу та бруду та просушити паперовими рушниками. Далі нанести на подряпину товстий шар зубної пасти та ретельно попрацювати шліфувальним кругом. Робіть не поспішаючи, круговими рухами втираючи у подряпину пасту.

Якщо немає шліфувального круга, можна скористатися м’якою ганчіркою, це займе кілька хвилин, але результат перевершить усі сподівання. Один з підписників скористався цією порадою, щоб позбутися значної подряпини.

Я зробила так. Використав відбілюючу зубну пасту (через зернистість) і текстуровану мочалку, і все відклеїлося миттєво! Я зняв білу фарбу з мого автомобіля кольору гарматного металу розміром з баскетбольний м'яч менш ніж за 5 хвилин. Дещо все ще залишилося, але я попрацюю над цим завтра!
розповів підписник з ніком karakol86
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яку функцію в автомобілі відіграє автомобільний гачок на дверях. Про його важливе призначення має знати кожен водій.