"Саме ви художник свого життя і лише від вас залежить, як виглядатиме ваша картина": співачка REGINA розкрила цікаві факти зі свого життя. ЕКСКЛЮЗИВ

Інтерв'ю
848

Богдана Карц

Головна редакторка

Українська співачка REGINA. Фото: пресслужба артистки

"Коли все, що ти робиш, йде за покликом душі, не потрібно обирати щось одне" (с)

Телеведуча та інтерв’юерка каналу FASHION TV UA, REGINA презентує свій дебютний сингл “Picasso”. У новому амплуа співачки вона своїм енергійним та водночас романтичним треком закликає слухачів згадати світле почуття кохання, яке надає спокій і відчуття гармонії.

Ексклюзивно для Hochu.ua REGINA розповіла про старт власного музичного проєкту, бізнес зовсім в іншій сфері та поєднання усіх цих процесів. Усе найцікавіше — вже у нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

📍 Проєкт REGINA зародився з синглу “Picasso”. Розкажіть, чому вирішити запускати власний проєкт саме зараз?

Співачка, телеведуча та бізнесвумен REGINA. Фото: пресслужба артистки

Саме зараз людям потрібен якийсь енергетичний та емоційний поштовх або атмосфера, яка дозволятиме тримати себе на плаву. Тому настав цей момент, коли я хочу доторкнутися до душі кожної людини та показати, що кохати треба завжди, навіть у такі важкі для країни часи. Моя пісня — те, що я можу і хочу нести до кожного сердечка, шляхом музики та власного внутрішнього світла.

📍 Як створювався ваш дебютний трек “Picasso”? Чи планується кліп на дебютну пісню?

Цей трек створювався з любовʼю та глибокою вірою у людей. Емоції, які кожен зможе відчути на собі, пропустити через свій життєвий досвід. Прослуховуючи “Picasso” , ви відчуєте мантру кохання назавжди, саме це формуватиме у вас жагу до життя та саморозвитку. Бо саме ви художник свого життя і лише від вас залежить, як виглядатиме ваша картина. Звичайно, кліп планується і він усіх точно дуже здивує, такого ще ніхто не бачив і не робив у нашому шоу бізнесі, але поки що це таємниця, все побачите згодом!
— зізнається співачка.

📍Ви — телеведуча. Чи не поставав перед вами вибір: або музика, або ТБ?

REGINA - не тільки бізнесвумен та співачка, але й телеведуча. Фото: пресслужба артистки

Я не хочу обирати з багатьох своїх сфер, тому що лише моє бажання, сили і ресурси дають всім цим заняттям потужного поштовху. Коли все, що ти робиш, йде за покликом душі, не потрібно обирати щось одне, бо тоді людина буде втрачати себе та ховати справжні бажання “на поличку”. Я з тих людей, які йдуть до кінця і добиваються свого. Тому, працюю у всіх бажаних напрямках з великим задоволенням і планую робити все паралельно. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

📍Цікавий факт з вашої біографії: ви відкрили студію англійської мови. А чи не заважатиме бізнес карʼєрі? Як вам вдається поєднувати такі різні сфери у своєму житті?

Ви знаєте, це не скромно, але я вважаю, що талановита людина талановита в усьому. У мене є сили все це поєднувати. Але справжній керівник, який вміє грамотно та професійно вести бізнес, здатний  делегувати деякі пункти на команду. Що я і роблю. Я довіряю спеціалістам конкретні задачі, але при цьому контролюю всі ці процеси.

📍Про що проєкт REGINA: автобіографічна творчість чи історії людей?

Я людина, яка завжди у гармонії з собою, тому можу сказати, що мій музичний проєкт — це 100% про мене. Його не можна назвати чимось стороннім, це частина мене або навіть сама я, яка вирішила звучати музикою. 

📍Які меседжі ви плануєте підіймати у своєму проєкті: будете нести у суспільство кохання чи будуть й інші теми пісень?

Українська співачка REGINA. Фото: пресслужба

Зараз у нашій країні досить непрості часи, тому я хочу нести сильну енергію для подолання негативу. Аби при вмиканні REGINA , ви могли трішки абстрагуватись та налаштуватись на роботу, побачення або просто на гарний настрій. Я хочу нести найпотужніше почуття людства - кохання, через призму своєї музики, але планую розвивати й інші теми, які будуть актуальними для суспільства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

📍Ви довго займалися різними духовними практиками. Розкажіть трохи про цей досвід: що вас привело на цей шлях?

Цей шлях почався вже дуже давно. Це невідʼємна частина мого життя та перманентний процес, який я проходжу кожного дня. До духовних практик мене привів внутрішній інтерес до своєї природи жінки, згодом почала займатися духовними практиками, а потім стала експертом у цьому напрямку. Тепер я розвиваю це не лише у собі, але й стала коучем для інших людей,
— ділиться REGINA.

📍Музична карʼєра артиста на сьогодні потребує щоденної роботи. Ваш проєкт REGINA — це більше хобі чи ви плануєте активно розвивати свою карʼєру?

REGINA. Фото: пресслужба

Ще з дитинства маю внутрішній стрижень, тому все, за що берусь, намагаюсь виконати якісно та з фідбеком від людей. Кожну таку сферу розвиваю та буквально змушую працювати, як годинник, чітко! Тому планую активно розвиватись як співачка і готую себе до активної роботи у шоубізнесі.

📍Кого слухаєте з українських виконавців? Можливо, хтось особливо вас надихає?

Наразі слухаю Dorofeeva, Влада Дарвіна та інших артистів. Це ті, хто надихає мене та імпонує не лише як співаки, але і як люди, особистості. Саме наша українська сцена надихнула мене на власний музичний проєкт. Надихаюсь нашими артистами та буду щаслива стати частиною цього комʼюніті.

REGINA в новому амплуа. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше нам також вдалося поспілкуватися з українською експерткою з карми грошей та духовності — Юлією Бєляєвою. Вона поділилася деякими своїми секретами фінансового достатку і розповіла, що більшість людей робить неправильно, і чому деякі люди самі себе “програмують” на бідність протягом усього свого життя.