Співачка LADA презентувала нову пісню "Сумую" та розчулила спогадами про дитинство: "Це були безтурботні часи" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Інтерв'ю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка LADA, фото
Фото: пресслужба співачки

Українська співачка LADA поділилась згадками та фото, про які співає в треку "Сумую"

Українські виконавці все частіше тішать нас новими треками. Днями співак Позитив презентував пісню "А може, хочеш?", а тепер стало відомо про прем’єру пісні співачки LADA.

Українська співачка LADA 22 квітня презентувала нову пісню "Сумую", де згадала безтурботні часи, коли ще не було дорослих проблем, а були лише дитячі пригоди. LADA поділилась з нами тими самими згадками, які надихнули її на створення пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що з цих часів ти згадуєш, коли тобі сумно?

Я навчалась у невеличкій школі в дуже маленькому класі, нас було всього 12 дітей. Попри це, ми були надзвичайно дружні. Коли мені стає сумно, згадую одну історію, яка трапилась у школі на уроці української мови, коли ми читали прислівʼя та звіряли їх на помилки. Моєму однокласнику потрібно було прочитати прислівʼя «Правда, як олія — завжди випливає», але випадково він прочитав «Правда, як повія — завжди випливає» — це було дуже смішно і він підняв настрій всім, хто був у класі. Тому в сумні моменти, згадуючи цю історію, мій настрій стає кращим.

Співачка LADA в дитинстві, фото
Фото: пресслужба співачки

Які відчуття у тебе викликають згадки про ті роки?

Згадки про ті роки викликають лише теплі та приємні відчуття, адже які ж тоді насправді були безтурботні часи, коли найбільшою проблемою було здати контрольну роботу чи екзамен.

І все здавалось так легко, бо, як я вже казала, наш клас був дуже дружній, ми допомагали та підтримували одне одного і це дійсно дуже цінно. Саме тому ця історія, та й загалом ті часи викликають лише хороші почуття і я дуже радію, що в моєму житті однокласники були саме такими.

Чи є у тебе якісь особливі люди, з якими ти пов’язуєш ці найтепліші спогади?

Напевно, однією з найособливіших людей в моєму житті є подруга, з якою ми дружимо з першого класу, а це вже більше ніж 20 років і дотепер ми дуже близькі подруги, попри те, що нас розділяє багато-багато кілометрів. І ця людина відіграє величезну роль для мене і для мого життя, вона ніби моя сестра. Надзвичайно люблю її та вдячна, що вже стільки років вона поряд зі мною.

Співачка LADA, фото
Фото: пресслужба співачки

Які аспекти тих часів ти найбільше цінувала?

Як я вже казала раніше, це були безтурботні часи. Дуже цінний аспект був нашої дружби, підтримки одне одного, дуже цінно було те, що наша компанія була, як сімʼя. І згадуючи ці часи зараз, розумієш, як було добре, легко та весело, не було якихось глобальних проблем, з якими ти стикаєшся вже в дорослому житті, хоча в дитинстві думали «швидше б вже вирости, стати дорослими», а зараз розумієш, як тоді було добре, і так хочеться хоча б на трішки повернутись в той час, з якого залишились приємні спогади, які тільки й нагадують про ті щасливі часи.

Чи можеш розповісти про конкретну подію, чи пригоду, яка залишилась у твоїй пам’яті, як особливо радісна?

Якщо чесно, таких подій в нас безліч, адже ми часто знаходили собі різні пригоди на голову, особливо в 10-11 класі. В нас була така традиція: у травні перед останнім дзвінком ми обливалися водою, і найцікавіше, що робили це не на вулиці, а по всій школі. Мокрими були не тільки ми, а й всі стіни, за що нас дуже сварили вчителі та просили робити це хоча б на вулиці, але ж так було не цікаво, тому ми робили так, як нам того хотілось. Нам було весело і це, дійсно, такі живі емоції, і головне, що тепер є моменти, які так тепло згадувати. В нас була чудова класна керівничка, яку ми всі дуже любили, а вона обожнювала вазони, яких в класі було дуже багато, і єдине, чого ми реально боялись це розбити вазон і отримати за це на горіхи. Саме ці моменти — найяскравіші в моїй памʼяті.

Співачка LADA, фото
Фото: пресслужба співачки
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше співак Позитив розкрив секрет вірусного треку "Який ти козак". Артист також зізнався, чи соромно йому за "шароварну" колаборацію з Трінчер.