Стало відомо, куди зникла солістка Bambinton, чим вона зараз живе і чи повернеться на сцену легендарний гурт. Ексклюзив ХОЧУ!

Інтерв'ю
909
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Nastya Lisa 2024, фото
Пресслужба Nastya Lisa

Nastya Lisa не може дочекатися живої зустрічі з прихильниками

Напевно, не знайдеться ні одного українця, який би хоч раз та не чув пісню “Зая” гурту Bambinton. Про популярність треку також свідчить 55 мільйонів переглядів однойменного кліпу в YouTube.

На жаль, заснований Анастасією Лисициною та Євгенієм Тріпловим у 2017 році популярний гурт розпався. Співачка тривалий час писала хіти для різних артистів, а потім, засумувавши за сценою, вирішила повернутися як сольна виконавиця. Так, нещодавно зірка презентувала як Nastya Lisa свій дебютний сингл, а після - новинку під назвою “Погода”.

Чи чекати повернення Bambinton, про колаборацію з іншими артистами та свій майбутній сольник співачка розповіла ексклюзивно читачам ХОЧУ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Nastya Lisa 2024, фото
Пресслужба Nastya Lisa

Настю, ви презентували вже другий сольний трек “Погода”, як почуваєте на хвилях сольної кар’єри?

Поки моє море досить спокійне. Я просто хочу, щоб люди почули мою творчість та меседжі пісень. Багато років я прагнула великих хвиль та бурхливої діяльності, а зараз найголовніше - це просто підтримка людей у цей нелегкий час для всіх нас. Тому, моє море сольної кар’єри хвилюється у ритмі життя.

Поділіться історією написання пісні “Погода”, що вас надихнуло?

Мене завжди надихає кохання. Саме цей трек, про стосунки на відстані. Думаю, що така тема відгукнеться слухачам, бо українські родини відчули це на собі. Зараз багато закоханих будують відносини, знаходячись далеко один від одного. Мій хлопець живе не близько, ми дуже рідко бачимось. Мої почуття постійно змінюються, як прогноз погоди, про що і співаю у новому синглі. Ми розходимось, але потім знову разом. У стосунках на відстані необхідно терпіння, багато терпіння, щоб зберегти кохання один між одним. Я уявляю, як важко жінкам, які чекають на своїх чоловіків з війни.

Окрім синглу, ви запрем’єрили кліп. Розкажіть про знімання - як почували себе у кадрі після творчої паузи?

Я достатньо тривожна людина і водночас відповідальна, тому знімання для мене завжди дуже хвилюючі. Я неймовірно сумувала за знімальним майданчиком та самим процесом. Я навіть маю мрію зіграти у кіно! Зйомки кліпу “Погода” були важкими, бо відбувалися взимку. Я пам’ятаю, як було холодно. Знімали всю ніч в ангарі при температурі 0°C, а я була в одній сукні та не легкими, за вагою, крилами за спиною. Але що не зробиш заради мистецтва. Я з легкістю можу жертвувати собою, заради творчості.

Які подальші плани у творчості? Коли очікувати наступний реліз?

Творчі плани - грандіозні, але були б на це все можливості (посміхається). Не хочу бути артистом, який завжди вдає, що все добре. Щиро скажу, що у мене не все добре. Але, я намагаюся робити все для того, щоб мої пісні люди чули кожні 2 місяці. Якщо зірка не згасне, то і кліп, і альбом скоро буде. Тільки вірте в мене, бо це дуже важливо.

Nastya Lisa 2024, фото
Пресслужба Nastya Lisa

Ознайомившись з вашими соцмережами, зрозуміло, що слухачі дуже очікують вже відомі хіти, які ви співали в гурті Bambinton, солов’їною. Чи виправдаються надії аудиторії?

Це питання краще поставити Жені Тріплову, моєму колезі та солісту гурту Bambinton, він у нас “батя” (сміється). Хай він вирішує (посміхається). Я думаю, що скоро будуть нові пісні легендарного гурту Bambinton. Але вони будуть іншого характеру - більш серйозні, тому що сьогодення накладає свій відбиток на нас, як на людей, так і на творчі особистості. А ми люди дуже чесні - що на душі, то і в піснях.

Чи є думки, мрії про дуети з артистами? З ким хочете зробити колаборацію?

Я думаю про це, але поки повинна прокачати саме себе для того, щоб люди мене запамʼятали, як сольну виконавицю. Мені подобаються Міша Крупін (гурт Корупція) та Діма Монатік. Якщо говорити про дівчат, то, мабуть, це Gezweirdo - я б хотіла зробити з нею колаборацію та заспівати на одній сцені.

Кого можна знайти в вашому щоденному плейлисті?

Peggy Gou - одна з найвпливовіших та найпопулярніших діджейок. Навіть Forbes вніс її до списку найвпливовіших людей світу з Азії. Sevdaliza - співачка, композитор, талановита музикантка з Нідерландів, яка мене надихає. Amy Winehouse - просто легенда світового шоубізнесу, яка співає мені в навушниках щодня.

Настю, чи цікавитесь іноземним шоубізнесом? Можливо є амбіції підкорити європейську сцену?

Мені дуже цікавий європейський ринок, шоубізнес. Дуже багато наших людей, українців-біженців вже живуть тут, будують свої плани на майбутнє, влаштовують свій побут, звикають до життя в Європі. Тому безперечно так - мені хотілося б знайти підхід до світового саунду.

Коли можна буде купувати білети на сольний концерт Nastia Lisa?

Це, мабуть, найочікуваніше питання! Мрію про свій перший сольний концерт, але я реаліст. Спочатку людям треба покохати мої пісні так сильно, як я люблю свого слухача. Коли це настане, тоді ви почуєте і побачите дату першого концерту.

Nastya Lisa 2024, фото
Пресслужба Nastya Lisa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ХОЧУ! поспілкувався зі співачкою TEREN. Вона розповіла багато цікавого, у тому числі - якими бачить ідеальні стосунки.