"Світ став, наче зациклений на злості та хейті": KRIVETS про творчі плани, великі серця українців та новий сингл "Серце-велетень" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Інтерв'ю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка KRIVETS, фото
Фото: пресслужба

Ексклюзивне інтерв'ю співачки та ведучої FASHION TV читайте в нашому матеріалі

KRIVETS — ведуча українського модного телеканалу FASHION TV. Цьогоріч дебютувала у ролі співачки та презентує вже другий сингл та під назвою — "Серце-велетень" у творчому тандемі з TUMANYAROM.

Окрім своєї медійної діяльності, співачка має і пророчі здібності та захоплюється прочитанням карт Таро. У ексклюзивному інтервʼю для Хочу! вона розповіла про свою нову колаборацію, творчі плани, великі серця українців та інше. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

■ Пройшло майже пів року творчої паузи між першим та другим авторським треком, це був пошук і створення нового матеріалу, чи криза? 

Цей час був для того, аби насолодитися першим хітом. Так, як це був дебют, було залучено багато ресурсів, відчувала різні емоції та були переживання, аби все пройшло на вищому рівні. 

Співачка KRIVETS, фото
Фото: пресслужба
Я проживала всі ці стани, звикала енергетично до нового амплуа і, звичайно, безперервно шукала натхнення для подальшого розвитку себе у творчості.

■ Другий трек "Серце-велетень" ви презентуєте в колаборації з TUMANYAROM. Розкажіть, як ви познайомились? Чому сталась ця творча колаборація?  

"Серце-велетень" — це пісня з надпотужними сенсами, які стосуються кожного з нас. TUMANYAROM — чудовий творець. Нас познайомила моя продюсерка. До речі, саме цей артист допомагав у створенні музики мого першого синглу. Спільний трек був його ідеєю, це було для мене дуже приємно. Важливо, що TUMANYAROM бачив лише мене у цьому дуеті. Як зараз памʼятаю, як він сказав: "таку світлу пісню зможеш заспівати лише ти" (посміхається).

■ Читачам буде дуже цікава історія створення треку "Серце-велетень". Все ж таки сингл має соціальний меседж. Чим надихались при створенні пісні?

Надихались щоденним життям кожного з нас, кожного українця. Попри всі негаразди, проблеми, тривалу війну, хочемо закликати людей не забувати про добро, памʼятати про свої великі серця. 

■ На вашу думку, що наше суспільство має взяти за звичку, щоб стати більш емпатичними один до одного і мати, як ви співаєте, "серце-велетень"? 

Анна Крівець, фото
Фото: пресслужба
Позитивне мислення — це не просто постійні рожеві окуляри. Це скоріше, вміння тримати себе в руках і знаходити у всьому позитивну сторону. Мова йде не про те, щоб закривати очі на неприємні речі в житті, а про те, щоб витрачати свої ресурси тільки на хороше та світле.

Це моменти, коли ви починаєте бачити у перешкодах шанс стрибнути вище, а на помилках — навчаєтесь. Якщо ви хочете побудувати життя, яке буде одночасно і щасливим, і успішним, то потрібно почати з позитивного мислення. Надихайтесь світлим, будьте добрішими один до одного!

■ Що змінило ваше бачення цього світу?

Світ став, наче зациклений на злості та хейті. Але лише ми можемо приймати рішення, як жити своє життя. Тому, я обираю проходити всі випробування посилаючись на внутрішній поклик.

■ Які меседжі популяризує проєкт KRIVETS?

Співачка Крівець, фото
Фото: пресслужба
Мій псевдонім — це моє справжнє прізвище, тому мій проєкт — це 100% відображення мене справжньої. Я хочу нести у маси світло, добро, любов. 

Є бажання популяризувати сучасний якісний матеріал з текстами, які будуть "мурашити"… Музика, яка буде торкатись глибин людських душ.

■ Про що мрієте та як плануєте розвивати проєкт KRIVETS? 

Я з тих людей, хто не любить говорити про плани, а має на меті реалізовувати свої мрії конкретними діями. Тому, рекомендую стежити за моїм розвитком у соціальних мережах (сміється).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

■ З ким з українських артистів хочете в майбутньому зробити фіт? Можливо вже робите? 

Мені дуже імпонує Надя Дорофєєва, Олег Скрипка, Артем Пивоваров, Макс Барських. Думаю, у майбутньому хотіла б заколабитись саме з цими артистами.

Крівець, фото
Фото: пресслужба

■ Глядачі вас знають, як телеведучу. Поділіться секретом, чи цікава для вас зараз кар’єра ведучої? 

Так, мені дуже подобається ця сфера і я продовжую свою діяльність у цій площині. Але вже беру участь лише у глобально крутих проєктах і відсіюю менш цікаві. 

■ Коли чекати наступні релізи? 

У планах вже є третя пісня. Найближчим часом плануємо запис та підготовку всіх матеріалів. Маленький спойлер: новий сингл буде про кохання.

■ Чи будуть концерти, де можна буде вас почути? 

Звичайно, були й будуть! 4 травня виступали на масштабному показі у бренду Lior на розігріві у Наді Дорофєєвої. 10 травня плануємо виступ з новим треком у колабі з TUMANYAROM в "Охмадиті" для діток.

Анна Крівець, фото
Фото: пресслужба

■ І наостанок поділіться своїм плейлистом, який надихне читачів на добрі справи.

Мій вибір:

  • Dorofeeva — "Щоб не було"

  • MAX BARSKIH — "В твоїх очах"

  • Скрябін — "Кольорова"

  • Chris Brown — "Angel numbers"

  • Adam K & Soha — "need to feel loved"

Авжеж і мої пісні:

  • Krivets — "Запах скошених трав"

  • Krivets feat TUMANYAROM — "Серце-Велетень"

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше молода співачка TEREN зізналась, як слідкує за фігурою та чи хоче щось змінити у своїй зовнішності. Виявляється, вона ніколи не сиділа на дієтах!