"Не зупиняй музику": співак VAHА презентує пісню-заклик до дівчат, які відкидають кохання заради вигоди (ФОТО, ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Попри воєнні реалії, українські артисти не зупиняються і продовжують випускати нові потужні треки у різних жанрах. Досить багато за останні 2 роки з'явилося й нових імен. Нещодавно, наприклад, українці захопилися творчістю нової співачки  Клавдії Петрівни, відразу два альбоми якої потрапили в ТОП-10 Apple Music. А сьогодні маємо змогу познайомитись з молодим талановитим виконавцем VAHA.

Його нова пісня "Не зупиняй музику", як повідомили HOCHU.ua у менеджменті артиста, - про те, що кожен із нас у житті хоча б раз робить помилку у виборі партнера. І коли в результаті любов обертається розчаруванням та стражданням, зупинятися зовсім не варто! Краще сприймати свої помилки як цінний життєвий досвід, з якого слід зробити правильні висновки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зйомики кліпу VAHА "Не зупиняй музику". Джерело: Пресслужба артиста

Любов не купиш за гроші, переконаний  VAHА:

Часто дівчата обирають "поганих" хлопців, до таких їх тягне, мов магнітом, а "хороші" залишаються поза грою.

Я сам переживав подібне. Головне - вчасно усвідомити, хто насправді вартий твоєї уваги. Буває, що люди жертвують справжніми почуттями, наприклад, задля матеріальних благ, обираючи когось більш перспективного, хоча їхнє серце тягнеться зовсім до іншого. Це того не варте. Любов не купиш за гроші, як і втрачений час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідея пісні "Не зупиняй музику" в артиста з’явилася після одного з конкурсів краси, де він побачив прекрасних дівчат, які часто женуться за примарним щасливим майбутнім за рахунок успішних чоловіків:

Мені хочеться щоб кожен з нас застосовував тільки своє серце як компас у справах любовних. Блага та успіхи - дуже тимчасові. А добре ставлення та спорідненість душ - це більш надійне мірило щастя у стосунках. Тому, дівчата, якщо є той, кого ви любите, то разом можна досягнути всіх необхідних висот. Не жертвуйте своїми почуттями. І не зупиняйте відверту музику свого серця,

- додає VAHА.

На фото: VAHА. Джерело: Пресслужба артиста

Слова та музику до пісні співак написав сам. Роботу над кліпом довірив режисерові Назару Глов’яку. Кліпмейкер до цього співпрацював з Наталкою Карпою, Панасом Буйним, GLOVA та Лесиком (ексучасник DZIDZIO).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Надя Дорофєєва відповіла всім недоброзичливцям у новій пісні. Її трек "Хай пишуть" буквально за кілька днів зібрав на YouTube понад 350 тис. переглядів і безліч схавльних відгуків від фанатів!