Україна знову перша! Букмекери змінили свої прогнози щодо того, хто стане переможцем Євробачення 2024

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Днями стало відомо, якою буде виступати Україна на Євробаченні 2024. А тепер букмекери оновили свої прогнози та назвали нового переможця популярного пісенного конкурсу. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Тепер перемогу на Євробаченні 2024 знову передбачають Україні. Букмекери внесли корективи у свої прогнози щодо переможця конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще 29 січня Ісландія займала місце лідера серед претендентів на перемогу з ймовірністю в 10%. Однак 30 січня Україна піднялася на перше місце, обійшовши Ісландію, яка тепер посідає другу позицію. Третє, четверте і п'яте місця займають Велика Британія, Італія та Швеція.

Фото: eurovisionworld

Нагадаємо, що поки невідомо, хто буде представляти Україну на Євробаченні 2024. Переможця Нацвідбору буде названо 3 лютого. А за право поїхати в Мальме змагатимуться 11 виконавців, серед яких alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, INGRET, Melovin, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK, Ziferblat та ANKA. Сам пісенний конкурс Євробачення пройде з 7 по 11 травня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що alyona alyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria"мають всі шанси поїхати представляти Україну на Євробаченні 2024. Однак не всім українцям подобається сенс цієї пісні. Багато слухачів вважають образ матері Терези доволі суперечливим. Дізнайтеся, що про це говорять самі фаворитки Нацвідбору.