Ось хто поїде на Євробачення 2024! Українці вже визначилися з переможцем Нацвідбору

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фінал нацвідбору на Євробачення 2024 ще не відбувся, а українці вже визначилися зі своїми фаворитами. Хто поїде на міжнародний конкурс представляти нашу країну – усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Усі 11 учасників нацвідбору змагаються за можливість перемогти та поїхати у Швецію зі своєю піснею. А вже 3 лютого у фіналі стане відомо, хто переможе. Проте на сайті Eurovision World глядачі, схоже, вже виявили безсумнівного лідера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, опитування українців свідчить про те, що більшість голосів отримає дует alyona alyona і Jerry Heil. Артистки посіли перше місце із піснею Teresa & Maria, набравши аж 58% голосів. Варто зазначити, що думку про їх першість також поділяють букмекери , а тренди YouTube свідчать, що композиція дівчат неабияк припала до душі слухачам, адже вона вже тривалий час очолює список хітів.

На другому місці з показником 16% голосів опинився співак MELOVIN з піснею "Dreamer", а третю позицію (6%) зайняла виконавиця YAGODY з треком "Tsunamia". Водночас аутсайдерами у цьому році можуть стати відразу 4 конкурсанти, які набрали лише по 1% голосів. Зокрема, серед них: DREVO, Nazva, Skylerr і Ziferblat.

Ось хто поїде на Євробачення 2024: українці вже визначилися з переможцем Нацвідбору - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що кожного року Євробачення супроводжується скандалами. Наприклад, днями блогер Ваня Рассел  знайшов плагіат  у конкурсній композиції YAKTAK для Євробачення 2024.