Головні фаворитки Нацвідбору прокоментували скандал з їх піснею. Ось як наживо звучить Teresa & Maria (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні національного відбору на Євробачення опитування показують, що головним претендентом на перемогу є дует співачки  Jerry Heil та реперки alyona alyona. І якщо про що пісня Teresa & Maria ми вже розбиралися, то як вона звучить наживо – випала можливість почути лише зараз.

Артистки вдало попрацювали не тільки над створенням композиції для міжнародного конкурсу, але й над промокампанією. Адже вже котрий тиждень Teresa & Maria очолює музичні тренди на YouTube, ТОП-100 в Україні від Apple Music та інші чарти. Тому не дивно, що багатьом вже не терпиться побачити, який виступ Яна та Альона підготували до фіналу національного відбору на Євробачення 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У студії "Сніданку з 1+1" артистки не стали розкривати усіх деталей, проте заспівали свій хіт наживо. Окрім того, Jerry Heil та alyona alyona прокоментували неоднозначні коментарі у свій бік щодо того, ніби образ матері Терези є достатньо суперечливим.

Ми дуже щільно розібралися у цьому питанні після того, як деякі люди почали писати. Ми порівняли кількість людей, особливо з Європи, які коментують і це зазвичай дуже позитивні коментарі. З приводу матері Терези, скоріше за все, є така інформація, що це ІПСО колись було вкинуте з релігійних причин, з політичних причин.
Але згадайте, коли ви називаєте когось: "Та ти просто мати Тереза". Що ви маєте на увазі? Це ж не пісня про діву Марію, чи мати Терезу. Вони використані як символи благодійності, любові. Пісня про це. Пісня про об'єднання,

– підкреслює Jerry Heil.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що цього року Румунія не буде брати участь у конкурсі Євробачення. На такий крок представники пішли через фінансові труднощі.