Заявка на перемогу? Литва може відправити на Євробачення гурт, який наробив галасу на конкурсі в 2021-у році (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фінал українського національного відбору на Євробачення 2024 відбудеться 3 лютого. Суперники ж України вже потихеньку визначаються зі своїми представниками на конкурс. Як-от Люксембург, який вперше за 31 рік візьме участь у масштабному пісенному дійстві.

Щодо інших країн, то гарною заявкою може відзначитися Литва, фінал відбору якої відбудеться 17 лютого. Зокрема, як стало відомо, потенційним кандидатом на почесне звання претендента країни на Євробаченні став гурт з Вільнюса "THE ROOP".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що музиканти вже 2 рази були пов'язані з Євробаченням. У 2020-у році їх обрали представниками Литви. Тоді вони хотіли виконувати на конкурсі бадьорий та хітовий трек "On Fire". Зауважимо, що багато хто віддавав перемогу литовським рокерам, однак сам конкурс у 2020 році не відбувся через пандемію коронавірусу.

Литовські виконавці вирішили повернутися на наступний рік і представити свою країну з піснею "Discoteque". Номер артистів вийшов із своїм неповторним вайбом, а пісня залишилася в серцях багатьох єврофанів завдяки влучному приспіву. Телеаудиторія віддала литовцям 6-е місце, а от журі знизили їх до другої десятки конкурсантів. В середньому, результат Литви того року - 8-е місце.

Нині ж "THE ROOP" намагатиметься знову повернутися на конкурс. Тепер з композицією "Simple Joy". Відразу треба зауважити, що трек відрізняється від того, що артисти представляли раніше. Тепер головним хуком в їхній композиції є не текст, який легко запам'ятовується, а музичний програш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про топ-5 невдалих виступів України на Євробаченні. Кожен із перформансів за підсумками конкурсу, зайняв місце нижче 13-го.