"Не могли поставити дуже довго діагноз": Полякова відверто зізналася про хворобу найріднішої людини

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська артистка Оля Полякова, яка нещодавно рознесла Ані Лорак, нині розповіла про тяжке захворювання своєї матері Світлани Іванівни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про хворобу вона  повідомила  у інтерв'ю з Євгеном Фешаком. Оля розповіла що Світлана Іванівна знаходиться зараз в Англії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, місцеві лікарі діагностували у неї аутоімунну хворобу. На неї вона страждає вже доволі тривалий час. На жаль, українські фахівці не змогли поставити Світлані точний діагноз.

Вона лікується. У моєї мами знайшли таку аутоімунну хворобу, яке не могли знайти тут. Вона давно хворіє, не могли поставити дуже довго діагноз,

- розповіла співачка.

Коли вона потрапила до Англії, в неї знайшли цей діагноз. Вона лікується. Дуже велике дякую Англії, що наших людей лікують безкоштовно, бо вона там зареєстрована. На вихідні забирає мою Алісу зі школи,

- резюмувала Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, на що Полякова пустила свій гонорар зі скандального львівського весілля. Артистка розповіла, що передала медикам 53-ї медичної роти евакуаційний реанімобіль.