Оля Полякова розповіла про "роман" чоловіка на стороні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачку Олю Полякову не раз підозрювали в тому, ніби вона зраджує чоловіка із захисником "Азовсталі" Михайлом Діановим. Артистка часто з'являлася з військовим на різних заходах, а крім того, він не раз гостював у співачки . Однак сама Оля запевняє, що це не вона "закрутила роман", а її чоловік.

В інтерв'ю Дмитру Гордону співачка згадала, як познайомилася із захисником "Азовсталі" Михайлом Діановим. За її словами, це сталося під час її благодійної діяльності. Тоді артистка проводила великий збір, а військовий долучився до нього і передав 2 мільйони, які йому зібрали на протезування та реабілітацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтоді Оля Полякова і Михайло Діанов сильно здружилися і почали проводити час сім'ями. Ба більше, співачка запевняє, що це не в неї роман із захисником "Азовсталі", а в її чоловіка Вадима. Щоправда, наголосила, що в чоловіків це просто міцна дружба, а їхні сімейні цінності залишилися незмінними.

Ми здружилися з Михайлом Діановим. У нього "роман" із моїм чоловіком, Вадиком. Я познайомилася з ним під час співпраці наших благодійних фондів. Одразу в нас із Михайлом зав'язалася дружба, я одразу його запросила додому, і вони з моїм чоловіком подружилися. І він навіть жартував, що з одного полону, потрапив в інший, адже він у нас був два тижні,

- згадала Оля Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова висловила бажання поїхати на Євробачення . Артистка впевнена, що зможе гідно представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі.