"Чому я не маю права поїхати на "Євробачення"? Полякова хоче потрапити на конкурс, щоб гідно представити Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова, яка нещодавно зізналася, чи робила пластичні операції, зробила резонансну заяву щодо своєї можливої участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону. Вона поділилася, що як і багато інших артистів, хотіла б представити Україну на престижному вокальному змаганні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, у шухляді виконавиці вже є крутий європейський хіт. Як повідомила Полякова, вона давно співпрацює зі шведським продюсером Андерсом Хенсоном. Саме він написав Олі композицію, яка могла б поборотися за перемогу на Євробаченні.

Я дуже хочу поїхати на "Євробачення", як будь-який артист, якому є що там сказати. Мені є що там сказати. У мене є реально крута пісня. Це єврохіт, написаний найкращим шведським автором, який писав дуже багато для "Євробачення".

- каже співачка.

"Чому я не маю права поїхати на "Євробачення"? Полякова хоче потрапити на Євробачення, щоб гідно представити Україну (ВІДЕО) - фото №1

Проте, за новими правилами, Оля не зможе взяти участь у національному відборі України, аби представити країну на пісенному конкурсі.  А от Оля Полякова була в росії у 2015-у році і саме це не дає їй можливості представити країну. Після того виконавиця не їздила на територію країни - агресора.

Коли неслося через MARUV, внесли правила, згідно з якими люди, які їздили до Москви, а це був 2014 рік, не можуть брати участь в "Євробаченні". Я не їздила до Москви, я там не працювала, з кінця 2014 початку 2015 року я більше ніколи не була в росії. Навіть до мами з приватним візитом я туди не їздила. Я завжди підтримувала Україну, я завжди говорила, що Крим український, я визнавала війну від 2014 року, я завжди була з Україною. Чому я не маю права поїхати на "Євробачення"? Мені здається, що це несправедливо",

- обурилася Оля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова виправдала Потапа, який ховався в Іспанії нібито від погроз Кадирова і Тіматі. Полякова допускає, що її колегу могли налякати.