Настя Каменських нагадала світу про війну в Україні: її слова прозвучали в ефірі популярних закордонних шоу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно NK випустила трек "Tu Y Yo"  — пісню яка лежала на полиці декілька років і чекала свого часу то через карантин, то через початок повномасштабного вторгнення в Україну. Останні декілька тижнів артистка знаходилась в промо турі Латинською Америкою та США. І там вона відвідала більше 20 легендарних теле- та радіопрограм, нагадуючи під час інтерв'ю світові, що війна не завершилась.

Як повідомив HOCHU.ua менеджмент співачки, Настя Каменських давала інтерв'ю у таких шоу: La Voz de la Mañana LIVE, Despierta America, Sirius XM / Globalization, En Casa con Telemundo, La Mesa CALIENTE, A Otro Nivel con Juan Carlos Esquivel, La Hora Hola on Hola TV, La Buena Onda. При цьому артистка вирішила познайомити латиноамериканських глядачів та слухачів не тільки зі своєю творчістю, а й з тим, що зараз відбувається на її Батьківщині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головною її місією було розповідати в прямих ефірах правду про Україну і про те, що війна не закінчилась, зізнається співачка

Вже майже 2 роки в Україні повномасштабна війна і, насправді, це дуже страшно. Багато людей залишились без домівок. Тому я та більшість українських артистів і публічних осіб робимо все, щоб привертати увагу до нашої країни, щоб про українців не забували. Я завжди допомагала тим, хто цього потребує — людям похилого віку чи діткам з особливими потребами.
Але зараз людей, яким потрібна допомога, стало ще більше, тож я також почала допомагати сім'ям-переселенцям, дітям з прифронтових територій. Я дуже радію, якщо мені вдається зробити чиєсь життя кращим!

— емоційно ділилась співачка.

Наразі Настя Каменських вже повернулась з Латинської Америки і минулої п'ятниці вже відіграла великий сольний концерт на головному концертному майданчику Кишинева (Молдова). Концерт пройшов з аншлагом. А навесні 2024-го співачка планує відправитися в тур містами України.

Нагадаємо, що після 24 лютого, попри успіх треків Peligroso та Elephante в Латинській Америці, NK, як і багатьом українцям, довелося поставити свої творчі мрії на паузу. Вона присвятила увесь час благодійним концертам та подіям, на яких було зібрано понад 80 млн грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також повідомляли про переможців Megogo Music Awards 2023. Стало відомо, кого з артистів відзначили престижними нагородами за популяризацію сучасної української музики. У списку опинилися не тільки зірки такого масштабу як Дантес та ONUKA - прозвучало і багато нових імен!