Ось хто замінив Настю Каменських: що відомо про нову підопічну Потапа, співачку Katarina

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хоча багато фанатів Потапа і Настя Каменських все ще сподіваються на повернення їхнього дуету на сцену, самі виконавці поки створюють колаборації з іншими колегами. Так, днями репер представив спільну пісню зі співачкою Katarina. Ким є молода артистка та що її пов'язує з продюсером - розповідаємо на HOCHU.ua!

Останні кілька тижнів Потап "прогрівав" свою аудиторію до релізу із загадковою виконавицею. Весь цей час багато хто думав, що репер запише спільний трек зі своєю дружиною, Настею Каменських. Але, замість цього своїх слухачів він познайомив із виконавицею-початківцем, на ім'я Катаріна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інтернет-видання "Гордон" із посиланням на команду Потапа розповіло, що знаменитості вже давно знайомі. Виявилося, що артисти дружать сім'ями, а Katarina просто звернулася по допомогу до продюсера, щоб почути його професійну думку. Однак через деякий час Потап і Катаріна захопилися спільним створенням музики, тож представили слухачам одну із записаних пісень.

Ми з Олексієм давно знайомі, дружимо сім'ями. Він надихає мене як музикант і як продюсер. І ось я наважилася звернутися до нього за порадою, бо Олексій написав багато україномовних пісень і я розуміла, що він знається на музиці. Приїхала на студію, і це переросло в написання пісень, разом ми зробили кілька крутих треків, мабуть, пізніше, я теж поділюся ними. А ось коли з'явилася демоверсія "Рай де?", ми зрозуміли, що хочемо зробити цю пісню дуетною. Цей трек про те, як жінкам боляче і складно жити без раю, який створює для неї коханий. Як жінка я розумію, що без коханої людини рай неможливий ніде,

- розповіла Katarina.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Богдан Беспалов  публічно накинувся  на Потапа, який відпочиває з росіянами. Медійник твердо переконаний, що "мал*роса" в Потапові ніколи не викорінити.