Не обділені увагою представниць прекрасної статі: хто з відомих українських чоловіків часто змінює жінок (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Для журналістів питання особистого життя селебритіс завжди будуть актуальними. Тема стосунків знаменитостей цікавить як жіночу, так і чоловічу аудиторію. Захоплення чужим особистим життям певно ментально закладено у абсолютної більшості звичайних читачів. Відтак, кожен може віднайти у стосунках зірок шоу-бізнесу як плюси, так і мінуси.

Що можна сказати напевно, так це те, що не варто шукати у взаєминах відомих людей кохання, яке трапляється раз на мільйон років. У переважній більшості - це не довгострокові шлюби, спрямовані на піар. Тож, посилаючись на видання  OBOZ.UA  пропонуємо вашій увазі топ-3 бабіїв у вітчизняному шоу-бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мурат Налчаджиоглу 

Відомий український підприємець турецького походження вже був двічі одружений на українках. Перший його шлюб наробив галасу ще у 2009 році. Тоді Мурат одружився з поп-дівою Ані Лорак. Через постійні зради чоловіка пара не змогла далі жити разом і прийняла рішення розлучитися у 2019 році. Два роки тому Мурат почав стосунки з візажисткою з Києва Лілією Реус, а у 2022 році одружився з нею. Однак, Реус не стала тією єдиною, з якою Мурат хотів би прожити все своє життя. Зовсім нещодавно пара майже синхронно повідомила про розрив своїх стосунків. Наразі ж Мурата все частіше бачить в компанії відомої блогерки та його нової пасії Анастасії Фоксі.

Володимир Остапчук

Популярному телеведучому ще немає 40 років, але він уже три рази йшов під вінець. Вперше шоумен одружився у 2007 році. Тоді його дружиною  стала перекладачка Олена Бойченко. Від неї Володимир має двох дітей. Через 10 років шлюб Олени та Володимира припинив своє існування і в 2020-мц Він одружився з Христиною Горняк. Вони планували майбутнє сімейне життя, проте сталося не так, як гадалося і пара, буквально через два роки розлучилася. Третьою пасією Остапчука, буквально у минулому році стала 23-річна блогерка Катерина Полтавська.

Олександр Кривошапко

Забутий співак, учасник першого сезону шоу "Х-фактор" по праву потрапляє до цього топу чоловіків, які не обділені жіночою увагою. Олександр був помічений у публічному просторі із чотирма жінками. Зокрема, першою  його коханою стала відома танцівниця Тетяна Денисова. До речі, вона нині мешкає в росії та підтримує путінський режим. Разом з Кривошапко Тетяна прожила в період з 2011 по 2012 рік. Наступною в житті співака стала модель Марина Кінські. Разом з нею Кривошапко проживав у цивільному шлюбі. При цьому, дівчина народила йому доньку. Наступною коханою виконавця у 2022 році стала косметологиня Марія. Але минулого року і ці стосунки теж закінчились. Наразі ж Олександр вже має нову дівчину. Він часто публікує світлини з нею у своїх соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Кривошапко показав свою 6-річну доньку. Артист розповсюдив щемливі кадри в Instagram-Stories.

ФОТОOBOZ.UA