Теплі та приємні миттєвості: Бужинська поїхала відпочивати в Болгарію разом з дітьми та коханим (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Після поїздки на відпочинок Злати Огнєвіч у Таїланд та реакції підписників на це, на гірськолижний курорт у Болгарії відправилася заслужена артистка України  Катерина Бужинська. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram 44-річна Бужинська показала серію світлин з болгарським чоловіком і підприємцем Димитаром Стойчевим та своїми дітьми. Зокрема, свій день родина розпочала кадрами з ліфту в готелі, де позувала у халатах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потім Катерина з найріднішими людьми відправилася до коней, які базувалися на території курорту. Діти артистки мали можливість трохи поїздити на поні.

Як бачимо, знаменитість зробила ще кілька кадрів на фоні засніжених та красивих гір артистка зі своєю донькою показалася в компанії інших туристів.  Зі своїм коханим чоловіком Димитаром Бужинська позувала на схилі гори. Коханий артистки тепло обіймав артистку.

Окрім того, щаслива родина продемонструвала, як посмакувала гарячими напоями на ресторанному дворику. Зокрема, 44-річна селебритіс здивувала кадром з келихом глінтвейну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як популярна акторка Цимбалару висловилася про росіян під час свого відпочинку у Єгипті. Артистка охарактеризувала поведінку громадян рф.