Анна Трінчер полетіла до моря, але відпочинок не задався вже з першого дня: у співачки проблеми

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після болісного розлучення з Олександром Волошиним Анна Трінчер вирішила залишити всі турботи та відправитися на відпочинок. Але, полетівши на Балі артистка зіштовхнулася з новими проблемами та пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям. Що сталося зі співачкою – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Популярна блогерка полетіла в одне з найпопулярніших місць для відпочинку, що входить до акваторії Індійського океану. Разом з подругою Анна Трінчер прибула на Балі, але майже відразу зіштовхнулася з неприємним інцидентом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, у дівчат почалася сильна акліматизація, тому місцева їжа їм не підійшла. Через це Аня разом із подругою серйозно отруїлися, і вимушені були один день зі свого відпочинку провести у ліжку.

І весь вчорашній день ми провели поєднуючи вбиральню і ліжко,

– повідомила Анна Трінчер.

Полетівши на відпочинок Анна Трінчер пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям - фото №1
Фото: instagram.com/annatrincher_official

На щастя, дівчата були підготовлені до подібних ситуацій, адже мали з собою необхідні ліки. Тому навіть попри хворобливий стан, співачка впевнена, що це буде її найкращий відпочинок, сповнений позитивних емоцій.

Це найкращий відпочинок у світі. Нічого, зараз день полежимо. І більше не буде такого. Завтра вже, як огірки, будемо тусити й ходити кудись,

– підкреслила артистка.

Полетівши на відпочинок Анна Трінчер пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям - фото №2
Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер ошелешила новим образом . Дівчина показалася перед підписниками з коротким волоссям та в елегантному вбранні.