Отримала добру порцію хейту: виконавиця Злата Огнєвіч спантеличила поїздкою до Таїланду (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч  вразила громадськість несподіваним вчинком. Артистка вирішила поїхати на відпочинок в Таїланд.

Наразі Злата активно ділиться світлинами яскравими світлинами, в яких показує, як проходить її відпочинок. Очікувано, що на поїздку Огнєвич юзери відреагували, м'яко кажучи, не дуже привітно. Вони засудили артистку за те, що та під час війни дозволила собі поїхати розважатися за кордон. Хоча знайшлися фоловери, які підтримали її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Злата написала підписала своє фото в Instagram Stories, так би мовити, з двох позицій. Вона прикріпила два позитивних коментарі відносно її поїздки і два таких, які носили хейтерський характер. В підсумку, селебритіс, зазначила що завжди будуть різні позиції і вона абсолютно не здивована таким відкликом своїх фоловерів.

Отримала добру порцію хейту: виконавиця Злата Огнєвіч спантеличила поїздкою до Таїланду (ФОТО) - фото №1

Я знаю з власного досвіду, що таке ракетні обстріли. Знаю, що таке, коли чути сирени, навіть коли їх немає. Знаю, що таке ПТСР, безсоння, відсутність апетиту і сусід-психопат з безмежною владою і фінансовими ресурсами. Але я вважаю, що маю право на відпустку. І мої друзі теж, саме завдяки їм це стало можливим. Так що плани на два тижні: набратися сил, натхнення і сонця.

- резюмувала знаменитість.

Отримала добру порцію хейту: виконавиця Злата Огнєвіч спантеличила поїздкою до Таїланду (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Злата Огнєвіч розповіла, як на Новий рік до неї в дім хтось кинув петарду.  Ексклюзивними історіями, пов’язаними з Різдвом, артистка поділилася за лаштунками розважального шоу на Новому каналі.