Американський актор Марк Гемілл допоміг Україні зібрати кошти на безпілотники (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Все більше закордонних знаменитостей демонструють свою безумовну підтримку. Не виключенням став і виконавець ролі Люка Скайвокера із "Зоряних війн", американський актор Марк Гемілл.

72-річний артист надзвичайно багато не лише говорить про підтримку України, а й справді допомагає країні нищити російського окупанта. Зокрема, селебритіс раніше неодноразово брав участь у благодійних зборах на підтримку ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу Марк посприяв, щоб в Україну направили 15 дронів RQ-35 Heidrun. У себе у Twitter чоловік  повідомив:

15 дронів-розвідників RQ-35 Heidrun, на які ми збирали кошти, вже в Україні.

Зазначимо, що новенькі БПЛА мають здатність передавати відео онлайн, а також отримувати розвідувальну інформацію. До речі, у режимі роботи, ці безпілотники жодним чином не наражають оператора на якусь небезпеку. При цьому, вони досить добре можуть протистояти комплексам радіоелектронної боротьби ворога. Цей вид безпілотників вміє максимально швидко збирати дані про позиції противника.

Зауважимо, що RQ-35 Heidrun виготовляє данська компанія Sky-Watch. Окрім того, вищезазначені БПЛА Україна отримує і від німецького уряду.

Це просто не те, чим я займаюся. Але я радий зробити це, щоб підтримати Україну, чия боротьба з росією - ніщо інше, як натхнення, - коментував він солідарність з Україною. – З одного боку - казка для дітей, спочатку саме такими були "Зоряні війни". З іншого - реальність, сувора та жахлива реальність того, що відбувається в Україні.

- висловлював раніше свою позицію Гемілл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лисий із Brazzers" підтримав Україну і зізнався, що йому не подобаються росіянки. Актор фільмів для дорослих Джонні Сінс сфотографувся з відомою українською порноакторкою.

Фото: Reuters