Відома актриса розповіла, як на тлі війни посилити підтримку України в усьому світі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна актриса Даша Волга вже близько 20 років живе в Новій Зеландії, однак це не означає, що війна в рідній Україні турбує її менше за інших. Навпаки, знаменитість продовжує активно висвітлювати тему того, в яких умовах українцям доводиться жити в умовах цинічного російського вторгнення. Але актриса помітила, що останнім часом увага за кордоном серйозно слабшає.

В інтерв'ю OBOZ.UA Даша Волга підкреслила, що перший час люди за кордоном цікавилися подіями в Україні та намагалися допомогти як мінімум фінансово. Сама актриса не раз брала участь у благодійних заходах і розповідала закордонній публіці про вторгнення армії країни-окупанта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, знаменитість зазначила, що увага до України помітно слабшає. Даша припустила, що причиною може бути затяжний період війни, адже іноземці не можуть бути постійно зосереджені на проблемах війни в нашій країні.

Коли почалася велика війна, у Новій Зеландії активно влаштовували заходи. Ми організували навіть кілька кінофестивалів. Люди приходили, активно долучалися, донатили. Нас кликали на інтерв'ю на ТБ і радіо. Я ходила по коледжах, розповідала дітям, що відбувається в Україні. Зараз усе стихло. Ми пішли з перших шпальт,

- розповіла Даша Волга.

За словами актриси, людям складно перейнятися проблемами українців і продовжувати співпереживати, адже вони самі не перебувають у подібній ситуації. Тому Даша Волга пропонує шукати нові способи утримувати увагу публіки.

Я зараз транслюю настрої людей за кордоном, які можуть допомогти нам фінансово. Роблять це, але їхній ентузіазм поступово згасає - я бачу, куди справа рухається. Ми маємо бути більш винахідливими, гнучкими, розумними, ніж просто жертви війни, яким необхідна допомога. Ось такий меседж звідси. І ще хочу додати: підтримка України в Новій Зеландії досі досить сильна. Мене запрошують на благодійні заходи, де збирають кошти. Багаті новозеландці хочуть залишити про себе гарний слід. Вони розуміють, на чиєму боці правда,

- підкреслила актриса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що руками світових селебрітіс росіяни наставляють суспільство проти України . Агентурні мережі рф поширюють цитати знаменитих зірок, які нібито максимально негативно ставляться до України.