Зірка шоу "Хто зверху?" позбувся серйозного комплексу: Богдан Шелудяк наважився на операцію по зміні зовнішності

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український блогер та ведучий шоу "Хто зверху?" Богдан Шелудяк, який подолав важку хворобу , детально розповів про бʼюті-процедуру, на яку зважився. Про що саме йде мова – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своїх соцмережах Богдан Буше зізнався, що одного разу помітив, як поступово почав втрачати волосся. Тоді він зрозумів, що це спадкова проблема, з якою треба щось вирішувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший час телеведучий почав користуватися засобами для стимуляції росту волосся, проте бажаного ефекту він так і не отримав. Тому знаменитість вирішився на операцію з пересадки волосся і почав шукати спеціалістів.

Почну з невеличкої передісторії: так, я зробив пересадку волосся. Навіщо розповідаю про це? Бо навіть серед мого оточення є багато людей, які мріють про цю процедуру, але не наважуються. Своїм прикладом хочу показати, що похід до стоматолога буває страшнішим. Десь у 20 років я почав помічати, що моя зачіска трохи змінюється. Дивлячись на лисого батька зрозумів: "Любі українці, цей день настав". Відтоді почав користуватися міноксидилом, але він не заростив навіть маленькі куточки на лобі. Минали роки, лінія росту волосся трохи "відʼїжджала". Саме тоді я почав шукати інформацію про пересадку,

 – зізнався Богдан Шелудяк.

Фото: instagram.com/bushe8

Телеведучий зазначив, що зробити операцію було правильним рішенням. Проте відразу після того він зрозумів, що через декілька років треба бути повторити процедуру. Так, нещодавно Богдан знову зробив операцію з пересадки волосся і вирішив поділитися власним досвідом, аби інші чоловіки не встидалися цього.

Пересадка була одним з найкращих рішень у моєму житті! Вона прибрала в мене серйозний комплекс, який має більшість чоловіків, які зіштовхнулись з цією проблемою. Тому я без вагань пішов на це знову. Цього разу обрав турецьку клініку, бо вона топ у всьому світі в цій справі. Раз на кілька місяців лікарі приїжджають у Київ. Під час такого приїзду влітку сходив на консультацію. А взимку, коли лікарі знову приїхали, ми все ще раз обговорили: я сказав свої побажання, лікар дав поради, щоб все виглядало максимально природно. Потім мене постригли на потилиці. Волосся пересаджують з цього місця в проблемні зони (бо на потилиці волосяні цибулини стійкіші й ніколи не випадають), тому лікарю потрібен до них зручний доступ. Далі на мене чекала місцева анестезія, забір графітів (волосся) з донорської зони й пересадка їх на нове "місце роботи". На все пішло приблизно пʼять годин з невеличкою перервою.

– наголошує ведучий.

Фото: instagram.com/bushe8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Богдан Шелудяк зізнався, що зрозумів за 2 роки повномасштабної війни. Телеведучий розповів про власний синдром відкладеного життя .