"За десять хвилин після зустрічі був приліт": Богдан Шелудяк вразив деталями зі своєї поїздки на фронт

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ведучий розважального шоу "Хто зверху" Богдан Шелудяк з'їздив на передову та передав сім автомоболів на потреби ЗСУ. Подробиці -  в нашому матеріалі.

Знаменитість зізнався, що чотири автомобіля доправив з Києва, а три - з Чернівців. Окрім того, Шелудяк зауважив, що українці, на жаль вже звикли до повітряних тривог.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Богдан відверто зізнався що трохи побоювався перед зустріччю, так як він приїхав надто близько до найгарячіших точок фронту. Телеведучий каже:

Ми віддали для ЗСУ сім автівок. Чотири машини везли з Києва та три – з Чернівців. Я вперше відвідав ту частину України. Зізнаюся чесно, було страшнувато їхати на таку близьку до фронту відстань. Побоювався, що може щось статися. На під’їзді до Донбасу ми бачили, що на дорогах стає менше цивільних і більше військових машин. Та й у цілому відчувалось, що знаходимося все ближче до передової. Буквально за десять хвилин після того, як ми побачилися з захисниками, передали автівки та всі роз’їхалися, недалеко від місця нашої зустрічі був приліт

"За десять хвилин після зустрічі був приліт": Богдан Шелудяк вразив деталями зі своєї поїздки на фронт - фото №1

Після своєї поїздки Шелудяк зізнався, що вона залишила у нього неоднозначні емоції. Ведучий підсумував:

З одного боку, це радість, бо ми зробили добру справу. А з іншого, це злість на русню. Коли бачиш наживо стелу "Донецька область", а поблизу багато військових чи заправки, вікна яких закидані мішками та забиті фанерою, це дуже зачіпає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Богдан Шелудяк уперше відповів, чому не пішов воювати проти окупантів. Богдан зізнався, що вважає себе пацифістом (той, хто засуджує війни, виступає за їхнє припинення і запобігання).