"Чекаєш, що от-от щось відбудеться": Богдан Шелудяк зізнався, що зрозумів за 2 роки повномасштабної війни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український блогер та ведучий Богдан Шелудяк, який нещодавно зізнався, що насторожує його у подарунках від шанувальниць, розповів про власний синдром відкладеного життя, який насправді "переслідує" багатьох українців. В ексклюзивному коментарі для HOCHU.ua  він розповів, який висновок він зробив за 2 роки повномасштабної війни.

702-й день війни... Ми звикли жити зі щоденними тривожними новинами та злістю на ворога. Водночас у нас з’явилися добрі традиції! Наприклад, щоденні донати, слова вдячності воїнам ЗСУ, переписки з рідними та друзями, які далеко, аби підтримати одне одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Богдан Шелудяк (Буше) підсумував, що своїми діями наші люди вкотре доводять світові, що незламні:

Зараз для мене герой – кожен українець. Чи навіть не так. Герой – кожна людина, яка живе на території нашої країни. У всіх різні обставини, різний контекст життя, але всі ми проживаємо однакові події. Непрості та стресові події. І кожен з нас, на жаль, змушений з усім цим справлятися. Тому я пишаюсь, що наші люди не здаються та не падають духом попри все,

– розповідає зірковий ведучий шоу "Хто зверху?" , що виходить на Новому каналі.

"Чекаєш, що от-от щось відбудеться": Богдан Шелудяк зізнався, що зрозумів за 2 роки повномасштабної війни (ВІДЕО) - фото №1
Фото: пресслужба Нового каналу

У 2023 році йому вдалося подолати важку хворобу . З вдячністю до лікарів, які допомогли одужати, та до всіх, хто підтримував у складний період, Богдан робить важливий висновок:

Життя відбувається тут і зараз. І синдром відкладеного життя, на який, на жаль, "хворіє" багато людей, – це дуже неприємна й підступна штука. Ти постійно чекаєш, що от-от почнеш жити, от-от щось відбудеться, і буде класно. Насправді – ні…

Життя відбувається щодня! Різні новини, події, моменти. Варто просто помічати в них те, що ти хотів би взяти з собою. Пам’ятайте про це й не відкладайте на потім!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як Сергій Притула довів до сліз Лесю Нікітюк . Її колишній співведучий раптово з'явився на знімальному майданчику з букетом квітів і спершу Леся Іванівна взагалі не зрозуміла, що відбувається.