Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні фіналу Національного відбору на Євробачення 2024 Джамала публічно оголосила про третю вагітність . І доки одні думають, що артистка зробила це заради того, аби уникнути незручних питань під час ефіру, інші у Мережі почали поширювати "конспірологічні теорії" щодо переможця конкурсу. Як це повʼязано? Розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Справжні фанати Євробачення знають, що співак Melovin вже представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі у 2018 році. Але, оскільки тоді артист не здобув бажану перемогу, цього року він вирішив повернутися на сцену Нацвідбору, аби отримати другий шанс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тут логічним було б питання, "до чого тут Джамала?". Тому пояснюємо: у 2018 році співачка теж входила до складу суддів Нацвідбору, ба більше, на той момент зірка теж була вагітна. А оскільки цьогоріч стався такий збіг, то деякі глядачі висловили припущення, що це може бути натяком на перемогу саме Меловіна.

Зазначимо, що композиція Dreamer , яку Melovin створив надихнувшись творчістю легендарного українського музиканта Володимира Івасюка, високо оцінюється як букмекерами, так і користувачами соцмереж. Тому багато хто вірить, що артист має усі шанси знову поїхати на Євробачення в ролі представника України. Але й не обійшлося без жартів про те, що могила Івасюка, яка стала поштовхом до написання конкурсної пісні, теж відіграє свою роль у визначенні переможця Нацвідбору.

Та оскільки ми вже згадали минулий досвід Меловіна на Євробаченні, не можемо оминути й те, що цього року глядачі теж поринули у спогади. Багато хто пригадав, номер, з яким у 2018 році артист виступив на міжнародній арені. А дехто навіть знайшов "символічну драбину", нагадавши, як співак збирався по сходинках, аби заграти на роялі, під яким прямо на сцені палало полумʼя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що навіть без макіяжу та яскравого сценічного образу, Тіна Кароль зірвала овації на сцені Нацвідбору 2024. Навіть попри те, що в ефірі артистка забула слова пісні , її виступ гідно оцінили глядачі.