Донька Кузьми Скрябіна показала, як легендарний артист виглядав, коли став батьком (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Єдина донька Кузьми Скрябіна, яка довго не могла вилікувати свій діагноз , поділилася архівними кадрами з власним батьком. Барбара Кузьменко показала, як виглядав артист у молодому віці, коли тільки став татом. Більше подробиць дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю OBOZ.ua, в якому дівчина вперше відверто розповіла про смерть бабусі , донька легендарного музиканта зізналася, як пережила смерть рідних. За словами дівчини, вона була дуже близька з власним татом навіть попри те, що не так вже й багато часу могла з ним проводити. І все ж Кузьма, як стверджує Барбара, увесь свій вільний час намагався розділяти у сімейному колі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Життя Кузьми Скрібіна обірвалося ще у 2015 році, однак його донька досить болісно про це згадує. У розмові з журналістами вона підкреслила, що час не може лікувати настільки глибокі втрати найрідніших.

Чесно зізнаюся, бувають моменти, коли мені дуже тяжко відкривати сімейні альбоми. Втрата тата – це біль, який не проходить, не дивлячись, що минули роки,

– зізналась донька Кузьми.

Фото: OBOZ.ua
Фото: OBOZ.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, в дев'яті роковини з дня загибелі Кузьми Скрябіна ми пригадали 10 фактів про відомого артиста. Яким був та чим цікавився співак – читайте в нашому матеріалі .