Донька Кузьми Скрябіна вперше відверто заговорила про свій діагноз, який вплинув на усе її життя

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Донька покійного артиста Кузьми Скрябіна, яка вкрай важко переживає смерть бабусі , відверто заговорила про власні проблеми зі здоровʼям. Виявилося, що у Барбари було захворювання, з яким не змогли впоратися жодні українські лікарі. Але зірковий татко все ж допоміг їй розв'язати цю проблему. Більше подробиць дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю виданню OBOZ.ua донька Кузьми Скрябіна зізналася, що з підліткового віку страждала на важку форму акне. Важливо підкреслити, що дівчина не просто зіштовхнулася з висипаннями на шкірі, а мала надсерйозні проблеми, які треба було вирішувати в тому числі завдяки переливанню крові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того моменту Барбара Кузьменко мріяла стати ветеринаром, але коли зіштовхнулась з дерматологічною проблемою на власному досвіді – вирішила дещо змінити вид своєї майбутньої діяльності. Тоді дівчина зацікавилася саме дерматологією.

У дитинстві я мріяла про професію ветеринара. А потім у мене почалися підліткові проблеми зі шкірою – дуже рано, мені було всього дев'ять років. Що батьки тільки не робили, але вилікуватися не вдавалося. На жаль, не судилося нам було в той час знайти лікарів, які могли б мені допомогти. Щотижня мені доводилося переживати чистки обличчя, після яких потім дуже довго лікувала рубці. Пілінги, яких немає в жодному міжнародному протоколі. Переливання крові, всілякі "бовтанки", імуномодулятори – нічого не допомагало. Ставало тільки гірше і гірше,

– розповіла Барбара.

Донька Скрябіна зазначила, що в Україні їй так і не вдалося вилікуватися. І лише коли зірковий тато знайшов спеціалістів за кордоном, у 17 років вона нарешті змогла позбутися проблеми з висипаннями на шкірі.

У цьому ж році я вступила до медичного ВУЗу на лікаря-дерматолога. Коли мені нічого не допомагало, я дуже хотіла в цьому розібратися. І вирішила присвятити своє життя цьому покликанню ще з років 13, настільки була в цій темі,

– додала дівчина.

Донька Кузьми Скрябіна вперше відверто заговорила про свій діагноз, який вплинув на усе її життя - фото №1
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що відомо про єдину доньку Кузьми Скрябіна та як вона зараз виглядає. Попри те, що дівчина достатньо відома суспільству, сама вона ніколи не хотіла бути у центрі уваги.