Володимир Дантес замилував своєю розмовою із сином Даші Кацуріної (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український шоумен, гуморист та телеведучий Володимир Дантес, який чудово провів вікенд з дітьми своєї коханої, вчергове замилував роликом із сином своєї нинішньої обраниці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож на своїй офіційній сторінці в Instagram Дантес розповсюдив короткий ролик, в якому показав свою розмову із сином Даші Кацуріної Іваном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з кадрів, Володимир, Даша та Іван постали на дивані під час перегляду телевізору. Дантес вирішив запитати хлопчика про своє ім'я. Малюк цілком чітко відповів, що названого батька звати Вова.

Потім співак запитався у нього як звати маму, і тут виникла дуже кумедна річ. Іван відповів на це питання не Даша, як мало би бути, "робота". Вочевидь, у такий спосіб Володимир та Іван показали, що Кацуріна дуже багато часу приділяє своїй роботі, адже вона є справжньою бізнесвумен. Цей потішний ролик Дантес підписав наступним чином:

Для всіх мам, які працюють!


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна приховали новину про поповнення в родині. Однак, мова поки що йде не про дітей.