"Нація, де всіх у дитинстві гвалтували хрещені батьки чи вітчим": Дантес жорстко висловився про масовану ракетну атаку по Києву та Харкову (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак та телеведучий Володимир Дантес, як і більшість вітчизняних селебритіс, сьогодні, 2 січня відреагував на черговий російський ракетний обстріл України. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе в Instagram Stories знаменитість розповсюдив доволі гнівний, навіть можна сказати надемоційний пост. Зокрема, Дантес опублікував кадри зі страшними руйнуваннями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Володимир написав кілька слів про росіян та схиблений російський менталітет. Він злісно зазначив:

Росіяни говорять путіну, що Україна не ворог росії. І на наступний день масово обстрілюють мирні міста. Все зрозуміло. Просто це нація, де всіх у дитинстві ґвалтували хрещені батьки чи вітчим, батько, дядя. І при цьому на вухо, поки маленькі плакали, казали: Ти мені не ворог. Люблю тебе.

"Нація, де всіх у дитинстві гвалтували хрещені батьки чи вітчим": Дантес жорстко висловився про масовану ракетну атаку по Києву та Харкову (ФОТО) - фото №1
"Нація, де всіх у дитинстві гвалтували хрещені батьки чи вітчим": Дантес жорстко висловився про масовану ракетну атаку по Києву та Харкову (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Дантес в образі Гоголя нагадав про важливість донатів на ЗСУ. Фоловери щиро потішилися, що отримали змогу побачити улюбленого артиста без звичних, надто скуйовджених кучерів.