"Три Топольки": Alyosha зачарувала рідкісними сімейними кадрами дітьми, що вже помітно підросли (ФОТО)

Новини шоубізнесу
14 357

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена Тополя показала, як і де провела минулі вихідні у компанії найрідніших

Відома українська співачка Олена Тополя, більш відома під минулим творчим псевдонімом Alyosha, зачарувала Мережу сімейними фото. Артистка вперше за тривалий час показала, як зараз виглядають її син та донька, яких вона виховує з коханим чоловіком, музикантом Тарасом Тополею.

Останнім часом в Мережі ходили чутки, ніби Олена та Тарас Тополя ледь не знаходяться на межі розлучення. Проте самі артисти поспішають запевнити, що зараз між ними все чудово, пара продовжує вибудовувати здорові сімейні стосунки, що будуються на коханні. А днями знаменитості взагалі залишили усі турботи та провели час виключно в кругу сімʼї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на власній сторінці в Instagram Альоша поділилася рідким фото, на якому видно їх з Тарасом Тополею дітей. Судячи зі сторіс співачки, зіркова родина вирішила провести вихідний в Бучанському парку, однак старший син подружжя — 11-річний Роман не захотів скласти компанію батькам та молодшим брату й сестрі. Тому на кадрі позував лише Тарас Тополя, який тримав 3-річну донечку Марійку, а поруч з ними стояв 8-річний син Марк.

Три Топольки.
Ромашка не захотів їхати з нами, а дарма. Чудовий Бучанський парк,
— підписала кадри Олена Тополя.
Фото: instagram.com/alyoshasinger
Фото: instagram.com/alyoshasinger
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Alyosha чесно розповіла, чому позбулася псевдоніма, який зробив її популярною. Співачка зізналася, що не відчуває різниці у сценічному житті після відмови від псевдоніма.