Євробачення 2024 потопає у скандалах: у категорію "іконічних танців" на конкурсі раптом додали зрадницю України Ані Лорак

Новини шоубізнесу
2 623

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Чи то організатори дійсно припустилися помилки, чи спеціально спровокували скандал напередодні початку конкурсу?

Судячи з останніх подій, єврофани так ніколи й не дізнаються, яким може бути міжнародний пісенний конкурс без конфліктів. Адже днями продюсери Євробачення 2024 вирішили “злити” Україну. Однак це було не єдине, через що оскандалилися організатори. Адже несподівано вони вирішили нагадати світові про представницю України 2008 року Ані Лорак, не врахувавши, що зараз вона є чи не однією з найголовніших зрадниць України. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Щорічно організатори Євробачення намагаються усіляко довести, нібито конкурс є аполітичним, через що не раз виникали палкі дискусії у Мережі. Проте цього разу вони перевершили самих себе, пригадав успіх України на конкурсі, проте саме з тією артисткою, яка зараз з нетерпінням чекає на свій новий паспорт — російський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, до півфіналів цей момент не дійшов, як і, скоріш за все, не увійде і до грандфіналу. Проте це встигли помітити на репетиції. Так, Telegram-канал "Дім Євробачення" повідомив, що 6 травня під час підготовки до першої трансляції, на сцені пролунала пісня Ані Лорак, яка представляла Україну у 2008 році. Мовляв, виступ артистки, що зрадила Україну, увійшов до відео з "найбільш іконічними танцями на Євробаченні".

Цікаво, що згодом стаття про це зʼявилася на сайті “Суспільного”. Проте з незрозумілих причин її було видалено. “Відео з Ані Лорак помітили під час фінальної репетиції. Але це почали обговорювати в соціальних мережах, і, зрештою, організатори вирізали виступ,” — йшлося на сайті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався через конкурентів. Представниці України розповіли, що їм було важко виступати на сцені, адже напередодні там запалили димові шашки.