Аллу Пугачову помітили під час відпочинку на Кіпрі з відомим "іноагентом"... Але, це був не чоловік примадонни (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 671

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/alla_orfey

Артистка зустрілася з давнім приятелем, який поділяє її позицію щодо російсько-української війни

У підтримку своєї антивоєнної позиції стосовно російського вторгнення в Україну, відома російська співачка Алла Пугачова, яка кинула путініста Кіркорова заради молодшого Максима Галкіна, здійснила відпочинок на Кіпрі, де зустрілася з відомим мільярдером Олегом Тіньковим. Світлини, які розповсюдилися в мережі, показують, що знаменитість насолоджувалася часом у компанії друзів, серед яких був і вищезгаданий підприємець.

Зокрема, на знімках видно, що примадонна виглядала повсякденно, без яскравого макіяжу та зачіски. Чоловіка співачки, гумориста Максима Галкіна, з ним не було. Імовірно, артистка вирішила відпочити на Кіпрі самостійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
фото t.me/producerbg

Ця зустріч Алли Пугачової з мільярдером на Кіпрі викликає цікавість у шанувальників співачки, а також привертає увагу до її позиції у сучасному геополітичному контексті. Адже Олег Тіньков, відомий як засновник "Тінькофф банку" та один з найбагатших людей світу, вже давно не проживає на росії. Він відкрито засуджував політику кремля, включаючи його загарбницьке вторгнення в Україну. У лютому 2024 року мін'юст рф вніс Тінькова до списку "іноземних агентів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров жалівся, що його вигнали з будинку примадонни. При чому, за словами путініста, зробив це її нинішній чоловік, комік Максим Галкін.