Алла Пугачова відреагувала на звернення 3-річної українки, а Максим Галкін заради неї заговорив українською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
16 766
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Алла Пугачова та Максим Галкін
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Маленька блогерка Надійка розчулила Мережу своїм відео, в якому подякувала відомим артистам за підтримку України

Російська співачка Алла Пугачова, фото якої без ретуші “злили” у соцмережі , та її чоловік, комік Максим Галкін, публічно підтримали маленьку українську блогерку. 3-річна Надійка підкорила зіркове подружжя, тому вони не змогли проігнорувати її звернення. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Днями маленька блогерка Надія Чекман опублікувала короткий ролик, у якому залишила декілька слів російським артистам. Судячи з усього, 3-річна Надійка захоплюється творчістю Алли Пугачової, проте вирішила самостійно її українізувати. Власне тому на відео дівчинка заспівала хіт російської співачки “Миллион алых роз”, але переклала його на українську.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Надійка висловила слова подяки Аллі Пугачовій та Максиму Галкіну за підтримку України. Та й не забула дівчинка про дітей зіркового подружжя — Гаррі і Лізу, яким теж передала вітання.

Мільйони, мільйони рожевих троянд я дарую тобі. Алло Борисівно, дякую, що ви з нами. І я вас дуже-дуже люблю, мої українські підписники. І Максиму, Гаррі та Лізі також вітання і любов,
— сказала маленька блогерка.

Цікаво, що майже відразу на це відео відреагували Алла Пугачова та Максим Галкін. Зіркове подружжя явно були в захвати від подібного звернення, тому залишили під публікацією Надійки коментарі. А сам комік і зовсім перейшов на українську, аби залишити дівчинці побажання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Аллу Пугачову теж планують визнати “іноагентом” рф . Російська влада вже розпочала відповідну процедуру.