"Були холопами, а стали рабами": Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової у її 75-й день народження

Новини шоубізнесу
40 033
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Тіна Кароль та Алла Пугачова
Фото: instagram

Тіна Кароль привітала російську примадонну, яка дала їй величезний поштовх у розвитку карʼєри

Тіна Кароль не приховує, що на її приголомшливу карʼєру повпливала примадонна Алла Пугачова. Тому попри усе українська співачка продовжує тримати контакт з російською співачкою, а у її день народження – вирішила публічно привітати зірку сцени.

Так, на своїй сторінці в Instagram Тіна Кароль опублікувала короткий ролик, присвячений Аллі Пугачовій. На ньому ще на зорі своєї карʼєри українська артистка сидить у компанії примадонни та обіцяє "ніколи її не підвести".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що ці кадри були записані ще у далекому 2005 році, коли Тіна Кароль посіла друге місце на конкурсі "Нова хвиля", представляючи Україну. Тоді ж артистка отримала особливий приз від Алли Пугачової — $50 тис., які згодом пішли на зйомки дебютного кліпу Тіни "Выше облаков".

Окрім того, до опублікованого відео артистка додала архівні кадри, як Алла Пугачова виконувала "Пісню про рушник" авторства Андрія Малишка. А до відео Тіна Кароль залишила цитату примадонни, яка сьогодні, 15 квітня, відзначає 75-річчя.

Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди ненавиділа. Якби я їм подобалася, це означало б, що співала і жила даремно. Причина ясна. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, а стали рабами…
— процитувала Тіна Кароль іменинницю.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Дан Балан відверто розповів, чи мав стосунки з Тіною Кароль . Артист зізнався, що тривалий час вже не спілкується з українською артисткою.