Після чуток про побиття, Камалія засвітилася на відпочинку з пакистанським мільярдером (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 674

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія знову здивувала своїх шанувальників появою у компанії колишнього чоловіка, відомого пакистанського мільярдера Мохаммада Захура

Українська співачка Камалія знову здивувала своїх шанувальників появою у компанії колишнього чоловіка. За чутками, артистка пішла від відомого пакистанського мільярдера Мохаммада Захура заради іншого , проте ексзакохані все ще продовжують проводити час разом. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На цей раз артистка відправилася зі своїм колишнім коханим та їхніми доньками в мальовничу Португалію. Разом з 10-річними Арабеллою та Мірабеллою вони насолоджувалися моментами відпочинку та спільного часу, хоча й Камалія та Мохаммад розлучилися, але залишилися в дружніх стосунках для блага своїх дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Камалія ділилася світлинами з прогулянки на конях вздовж Атлантичного узбережжя, а також зізналася, що сімейство насолодилося смачним обідом в одному з місцевих ресторанів.

Після довгої та приємної прогулянки на конях уздовж Атлантичного узбережжя Португалії, немає нічого кращого, ніж відпочити з дітьми у затишному ресторані. Такі моменти наповнюють серце теплом та радістю,
— поділилася Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Камалія вперше за тривалий час зустрілася з донечками , що залишилися жити з татом-мільярдером. Артистка прилетіла до Лондону, де нарешті змогла возз'єднатися з Арабеллою та Мірабеллою.