Камалія вперше за тривалий час зустрілася з донечками, що залишилися жити з татом-мільярдером (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
16 214
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка прилетіла до Лондону, де нарешті змогла возз'єднатися з Арабеллою та Мірабеллою

Українська співачка Камалія заінтригувала прихильників натяками на друге заміжжя , а після того — відправилася у Лондон, де живе її ексчоловік. Однак варто зазначити, що основною метою артистки була зустріч зі своїми 10-річними доньками Арабеллою та Мірабеллою. Як пройшла їх перша за тривалий час зустріч — дізнавайтеся на Хочу!

Зворушливими кадрами з донечками Камалія поділилася на власній сторінці в Instagram. Артистка досить довго не бачилася з дівчатами, оскільки сама вона переважно знаходиться в Україні, в той час, як Арабелла і Мірабелла — живуть і навчаються в Лондоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з опублікованого відео — їх нещодавня зустріч виявилася особливо щемливою. Адже співачка сильно скучила за доньками-близнючками, втім, як і вони за своєю зірковою мамою. Тому Камалія пообіцяла, що увесь свій вільний час приділятиме виключно дівчатам, яких давно не бачила.

Ваш сміх та радісні обійми – це все, що мені потрібно для щастя. Кожен момент з вами наповнений любов'ю та теплом, і я відчуваю себе найщасливішою мамою у світі. Обіцяю, що кожну хвилину нашого часу разом зроблю незабутньою. Люблю вас до нескінченності,
— підписала кадри Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер заявив, що Камалія розлучилася з чоловіком-мільярдером через власну зраду . За словами Беспалова, артистка мала позашлюбний роман.