Олег Скрипка пояснив, чому не потрібно витрачати гроші на участь країни в Євробаченні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 010

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/o.skrypka/

Скрипка заявив, що займається культурою, а “Євробачення” - це не культура, а попкультура

Раніше, чому Україні варто відмовитися від участі в “Євробаченні” наступного року, розповіли “Антитіла”. Та за словами Олега Скрипки, нам взагалі не варто витрачати гроші на цей відомий пісенний конкурс. Чим музикант аргументує свою заяву - дізнавайтесь далі у статті.

Фронтмен українського гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка не приховує, що вважає непотрібним виділяти гроші на участь українських виконавців в популярному пісенному конкурсі “Євробачення”. Повторився він щодо цього і під час нещодавнього етеру Новини.LIVE за його участю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, артист вважає, попкультура не сприяє розквіту країни. А такі витрати під час війни взагалі є нелогічними.

Також Скрипка висловився, де українці припуститися помилки у 90-х роках. Саме це, на його думку, могло призвести до повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Чим більше ми будемо витрачати уваги і коштів на попкультуру, тим менш культурними ми будемо. Процвітання країни пов'язане, в першу чергу, з культурою. Якби ми на культурному фронті мали б успіх з 90-х років, я переконаний, що в нас би не було війни. Тому що деякі країни, які вийшли зі стартовим капіталом таким же, як балтійські країни, наприклад, в них війни немає. Попкультура - це добре, але вона не мусить бути визначальною. Тим паче коли ми в стані війни,
- заявив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олег Скрипка поскандалив з журналісткою через її провокативні питання. Що так обурило музиканта - читайте у цій статті.