"Розмова тривала 15 хвилин": Олег Скрипка чесно відповів, чи готові його діти воювати (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 600
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Скрипка
Фото: instagram.com/o.skrypka

Артист розповів про важливий діалог з синами

Знаменитий український співак, очільник гурту “ВВ” Олег Скрипка, який розсекретив, де навчаються його сини, розповів, чи готові вони взяти зброю до рук та піти захищати Україну від російського ворога. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артист зізнався у програмі “У ліжку”. Отож, за словами Олега його 18-річний син Роман та 16-річний Устим підіймали з ним тему війни. Це родина обговорювала на початку повномасштабного вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді Скрипки прийняли рішення, що будуть залишатися в Києві та усіма можливими способами допомагатимуть українській армії. Як говорить Олег, його сини дуже багато волонтерили. Зараз обидва хлопці навчаються.

У нас розмова була о 4:30 ранку 24 лютого 22-го року, чи їхати за кордон, чи не їхати. Ця розмова тривала 15 хвилин. Моя родина сказала: "Ми всі залишаємось в Києві і будемо тут". Ми з моїми синами волонтерили, робили блокпости, зараз мої хлопці навчаються, а як буде далі – побачимо",
– відверто відповів артист.

Дивитися з 16:37

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка висловився щодо мобілізації знаменитостей. Варто відзначити, що сам співак за віком все ще підлягає призову.