Олег Скрипка поскандалив з журналісткою через її провокативні питання. І ось що так обурило музиканта (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
785
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Скрипка
Фото: facebook.com/yuriiveres

Артист заявив, що опонентка просто намагалася "облити його брудом"

Відомий співак Олег Скрипка нещодавно не тільки висловився щодо мобілізації зірок , але й встиг поскандалити з журналісткою. При чому сталося це на одному й тому ж заході, ба більше, під час однієї й тієї самої розмови. То яке питання аж так обурило артиста — розповідаємо нижче!

Спілкуючись з Олегом Скрипкою, журналістка радіо “Люкс ФМ” Наталія Тур несподівано почала питати артиста про особисте. Дівчина поцікавилася, чи змінилися за час повномасштабної війни його стосунки з дружиною, а потім — раптом запитала, чи зраджував соліст гурту Воплі Відоплясова жінку під час своїх гастролей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почувши такі слова артист, як можна помітити, дещо розгубився. Він не зрозумів, чому навіщо журналістка почала цікавитися настільки особистими речами та почав обходити стороною це питання і переходити на іншу тему. Хоча, врешті решт Олег все-таки дав пряму відповідь і зізнався, чи зраджував дружину.

А ви зраджуєте чоловікові? Я теж ні. А навіщо це питати? Хочете, мене щоби обливали брудом?.. Треба залишатися людьми та не провокувати одне одного. Я прошу поважати мене і не провокувати,
— обурився Олег Скрипка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Олег Скрипка також розповів про своїх синів . Артист розсекретив, чим у майбутньому хочуть займатися його діти.