“Антитіла” назвали причину, чому Україні варто відмовитися від участі в “Євробаченні” наступного року

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

“Антитіла”, які раніше вразили live show в центрі столиці, розповіли, за кого голосували на Нацвідборі “Євробачення-2024”. Також музиканти пояснили, чому alyona alyona та Jerry Heil варто було відмовитися від участі в цьому музичному конкурсі.

Напередодні концерту “Антитіл” у Палаці Спорту HOCHU.ua ексклюзивно поспілкувався з музикантами на різні теми. Зокрема, про Нацвідбір на пісенний конкурс “Євробачення-2024”.

Учасники гурту зізналися, що більшість з них не мала змоги уважно слідкувати за перебігом Нацвідбору. Єдиний з учасників гурту, хто все ж дивився шоу і віддавав свій голос за бажаного переможця, був гітарист Дмитро Жолудь.

Музикант розповів, що його фаворитами став гурт “Ziferblat”. Водночас Дмитро додав, що не є палким шанувальником такого стилю музики, але саме їх виступ йому дійсно сподобався.

Я голосував за “Ziferblat”. Не те щоб я був неформалом чи слухав таку музику, але хлопці гарно співають й мелодія цікава,

- сказав Дмитро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас співзасновник гурту “Антитіла” та клавішник Сергій Вусик додав, що участь України в цьому міжнародному музичному конкурсі все ж варто було відкласти.

Нещодавно у нас з товаришем підіймалося питання, як пояснювати європейцям і тим, хто підтримує Україну, що ми стільки грошей будемо відправляти від нашої країни на “Євробачення”. Можливо, варто було відмовитися брати участь. І сказати: “Бачите, ми на всьому економимо, оскільки ми потребуємо коштів на снаряди”,

- каже Сергій.

Підтримує думку колеги й фронтмен гурту Тарас Тополя.

Дівчата виграли - молодці, хай їдуть представляти. Що вже зараз казати? Але наступного року дійсно треба подумати, що, можливо, нам варто зекономити. І добре, що ми можемо відправляти від України, що держава є, з якої можна відправляти,

- додав Тарас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, які книги читає на ніч дітям Тарас Тополя. Більше про це - у цій статті .

Фото: @antytila_official