"Відбулась магія...": Артем Пивоваров зізнався, що вже дуже давно знайомий з Klavdia Petrivna

Новини шоубізнесу
1 829

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: пресслужба

Артист бачив загадкову співачку без маски та капелюха, тому явно знає більше цікавих деталей, ніж прихильники Клавдії Петрівни

Дуетна робота “Барабан” Артема Пивоварова та Клавдії Петрівни стала чи не найвдалішим релізом за час існування проєкту “Твої вірші, мої ноти”. Минуло вже понад місяць від моменту, як слухачі почули композицію, а вона досі утримує лідерські позиції, впевнено закріпившись на верхівках музичних чартів.

В нещодавньому інтервʼю Артем Пивоваров зізнався, що спочатку планував сольно записати композицію “Барабан” . Однак після особистого знайомства зі співачкою Klavdia Petrivna, вирішив запропонувати їй дует.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що, за словами Артема, він вже давно знайомий із загадковою співачкою, яка приховує обличчя від публіки. Адже раніше він неодноразово помічав її на своїх концертах, а з часом — запропонував вперше виступити на великій сцені , під час його шоу у Палаці Спорту .

Ми познайомилися з Klavdia Petrivna, з її менеджментом. До речі, якщо комусь цікаво, це не Ірина Горова. Бо є люди, чимало людей, які пишуть, що це її продюсер, це не так. В неї є окремий лейбл "Nebo Music". І виявилось, що ми дуже давно знайомі з нею, вона була на багатьох моїх концертах. І якось так все дуже швидко відбулося, відбулась магія. Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішечки по-іншому собі візуалізував образ цієї людини. Але поспілкувавшись з нею я зрозумів, що не треба судити по зовнішності. Тому що ця дівчинка дійсно доросла не по свої роках,
— розповів Артем Пивоваров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що під час свого сольного концерту, Артем Пивоваров зламав фанатці ніс . Артист явно був шокований таким новинам після власного виступу, адже випадково зарядив барабанними паличками прямо в обличчя фанатки.