Олена Тополя розкрила суть конфлікту з колишнім коханим Вадимом Лисицею, який тривалий час був її продюсером (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
914

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Відома співачка зізналася, чим завершилися їх робочі стосунки

Олена Тополя, відома багатьом як Alyosha, відверто розповіла про причини розриву з Вадимом Лисицею, який був не лише її продюсером, але й коханим. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Шляхи знаменитостей перетнулися у 2000-х, коли співачці було всього 16 років. Романтичні стосунки між ними тривали сім років, протягом яких пара жила у цивільному шлюбі. Однак після участі Alyosha в Євробаченні 2010, на яке вона витратила майже півмільйона доларів, пара вирішила розійтися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У проєкті "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім" співачка зізналася, що саме вона ініціювала цей розрив. Однак ексзакохані продовжували разом працювати аж до 2018 року. Та й наразі вони продовжують інколи комунікувати в разі необхідності.

Я, звісно, швидше прийняла цю ситуацію і запропонувала. Тому що я звикла, що на мою музику ми витрачаємо більше часу, ресурсу, фінансів. Коли я перестала це отримувати, я перестала заряджатися та отримувати натхнення. Мета почала зникати та виникла порожнеча. Руки опустилися. Я залишала дитину, приїжджала на студію і чотири години чекала, поки він закінчить комусь аранжування. Я хотіла поваги до себе, свого часу, своїх бажань і мети,
— розповіла Олена Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тарас Тополя потішив новиною про дует з дружиною. Разом з Оленою Тополею вони вже давно готують спільний реліз.