“Можу звернути увагу на іншу жінку”: Тарас Тополя зізнався, за яких умов може піти наліво (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 413
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Тарас Тополя з дружиною Оленою, фото
Фото: instagram.com/tarastopolia/

Музикант стверджує, що дружина Олена - його єдина

Раніше Тарас Тополя зізнався, як попри сильні ревнощі, їм з дружиною вдалося зберегти стосунки на відстані. Водночас Мережею не перестають ширитися чутки про зради співака. Чи траплялося Тополі скочити в гречку - розповідаємо у цьому матеріалі.

Лідер “Антитіл” Тарас Тополя прокоментував чутки про свої зради та кризу у відносинах. Подробицями особистого життя музикант поділився у розмові з журналісткою проєкту “Тур зірками”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Тополя назвав нісенітницями розмови про кризу у його стосунках з дружиною Оленою. Він вважає, що життя на відстані було радше випробуванням, яке вони пройшли з гідністю.

Музикант з радістю додав, що наразі родина у повному складі проживає у Києві.

Врешті решт, ми разом. Той непростий час - не лише у нас, а й у мільйонів українців, коли війна розлучила сім'ї - ми пройшли гідно, з любов’ю в серці. Я б не назвав це кризою, це було просто випробування. Зрештою, наша сім'я разом, у Києві,
- сказав Тарас Тополя.

Щодо чуток про зради - музикант їх спростував. Водночас він зробив припущення, за яких умов міг би закрутити роман на стороні.

У мене все з лібідо нормально і я можу оцінити красу жінки, можу звернути увагу на іншу жінку, можу обійнятися і посміхнутися. Також і моя Олена - красуня, яка привертає до себе увагу інших чоловіків. Адже, не зважаючи на те, що вона мама трьох дітей, вона в прекрасній формі, зваблива і для мене найкраща. Але коли ми почали наш союз, вирішили народити дітей, а потім зрештою формалізували це в штампи в паспорті - я дав слово, що вона моя єдина. І якщо у нас і будуть якісь стосунки на стороні, то ми будемо робити їх удвох разом, у форматі фана і здобуття нового життєвого та сексуального досвіду,
- заявив він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Тарас Тополя розповів, коли розмовляє російською. Більше про це - у цьому матеріалі .