"Втратив своїх дітей": відомо, як Бред Пітт відреагував на рішення доньки відмовитися від його прізвища

Новини шоубізнесу
4 070

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Associated Press

Інсайдер запевняє, що актор вкрай важко переживає погіршення стосунків з власними дітьми

Тільки нещодавно інсайдери обговорювали, що донька Бреда Пітта та Анджеліни Джолі переїхала до зіркового татка, так в Мережі зʼявилася наступна новина, яка цього разу точно не тішить актора. Адже виявилося, що Шайло Джолі-Пітт несподівано вирішила позбутися прізвища свого тата. Як на це відреагував Бред Пітт — дізнавайтеся на Хочу!

Днями стало відомо, що Шайло, якій виповнилося 18 років 27 травня, подала до суду документи на зміну офіційного імені, бажаючи виключити прізвище Пітт. За словами джерела журналу People, це рішення стало для актора неприємною несподіванкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інсайдер з близького оточення актора поділився, що дізнавшись цю новину Бред Пітт сильно засмутився. Адже попри проблематичні стосунки з колишньою дружиною, з дітьми актор намагається зберегти теплі стосунки.

Він знає і засмучений тим, що Шайло відмовилася від його прізвища. Він ніколи не відчував більшої радості, ніж, коли вона народилася. Він завжди хотів доньку. Нагадування про те, що він втратив своїх дітей, звичайно, даються Бреду нелегко. Він любить своїх дітей і сумує за ними. Це дуже сумно,
— каже інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше від прізвища тата відмовилася і прийомна дочка Бреда Пітта. Несподівано Захара почала називати себе виключно прізвищем своєї мами — Анджеліни Джолі.