Схоже, у них усе серйозно! Молода кохана 60-річного Бреда Пітта переїхала в його маєток

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стосунки 60-річного голлівудського красунчика Бреда Пітта та 34-річної фітнес-тренерки Інес де Рамон вийшли на новий рівень! Після того, як відомий актор перестав приховувати кохану від публіки, стало відомо, що дівчина вже живе разом зі знаменитістю. Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Видання  People  повідомляє, що віднедавна Бред Пітт більше не один живе у своєму розкішному маєтку. Численні інсайдери стверджують, що Інес переїхала до коханого зовсім нещодавно, але її близькі вже з впевненістю стверджують, що зараз вона є найщасливішою, ніж будь-коли. Цікаво, що її переїзд стався настільки швидко, що про всяк випадок вона поки не квапиться відмовлятися і від власної оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що стосунки Бреда Пітта та Інес де Рамон почали розвиватися достатньо швидко, проте їх близьке оточення стверджує, що це тільки зблизило пару. Ще у 2022 році дівчина розійшлася з колишнім чоловіком – зіркою серіалу "Щоденники вампіра" Полом Уеслі, а вже у 2023-му зʼявилися чутки, ніби вона настільки впевнена у стосунках з Піттом, що пара вже планує спільних дітей .

Схоже, у них усе серйозно! Молода кохана 60-річного Бреда Пітта переїхала в його маєток - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хай там як, а от діти Бреда Бітта від його шлюбу з Анджеліною Джолі не впевнені, що він буде гарним батьком для майбутніх дітей. Адже нещодавно син актора заявив, що тато перетворив їхнє життя на пекло , а напередодні донька зірки Голлівуду публічно відмовилася від його прізвища .

Головне фото: Getty Images