Зіркова мама явно не в захваті! Донька Пітта та Джолі несподівано вирішила переїхати до тата

Новини шоубізнесу
9 676
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анджеліна Джолі та Шайло
Фото: Getty Images

Бред Пітт звісно був радий дізнатися таку новину, а от його колишня дружина, схоже, не дуже

Про стосунки між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом ходить чимало чуток, в тому числі й про те, що їх спільні діти мають упереджене ставлення про батька . Проте, як можна зрозуміти з нещодавніх новин, голлівудський актор все-таки зберіг гарні стосунки зі своїми спадкоємцями. А одна з доньок віднедавна вирішила покинути будинок зіркової мами та почати жити з татом. Якою була реакція Анджеліни Джолі — дізнавайтеся на Хочу!

Видання In Touch Weekly поділилося такою новиною з посиланням на перевіреного інсайдера. За його словами, 17-річна Шайло заявила, що відтепер хоче жити разом з татом, який будує стосунки зі значно молодшою за нього коханою. При цьому джерело підкреслює, що таке рішення дівчинка не приймала на емоціях та не сварилася з зірковою мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як і можна було передбачити, сама Анджеліна Джолі була не надто щаслива дізнатися про такі бажання доньки. І все ж вона розуміє, що Шайло вже доросла та може самостійно приймати такі рішення. А от Бред Пітт був надзвичайно щасливий дізнатися, що донька вирішила переїхати до нього.

Шайло не сварилася з Анджеліною, але їй скоро виповниться 18, і вона хоче змінити ситуацію. Крім того, вона обожнює Бреда і завжди була татовою донькою.
Звичайно, Анджеліна не була щасливою, але вона знає, що Шайло тепер доросла і може приймати власні рішення.
Бред був у захваті, коли Шайло розповіла йому цю новину,
— каже інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно син Бреда Пітта заявив, що актор перетворив їхнє життя на постійне пекло . Несподівано 19-річний хлопець назвав свого батька “засранцем світового класу”.