35-річний Костянтин Войтенко вдруге одружився: наречена відмовилася від класичної білої сукні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 803

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Костянтин Войтенко та Наталія Камінська. Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Зірка українських серіалів зіграв весілля зі своєю коханою, Наталією Камінською

Після скандального розлучення з першою дружиною Костянтин Войтенко зізнавався, що вже не сподівався одружитися вдруге . Проте все ж його плани на подружнє життя змінилися, адже актор вдруге одружився!

Ще у лютому цього року кохана Костянтина Войтенка Наталія Камінська повідомила, що отримала пропозицію руки та серця . Після заручин пара не поспішала ділитися планами щодо весілля, але днями вони офіційно уклали шлюб. Про це закохані повідомили у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Костянтин Войтенко та Наталія Камінська одружилися. Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Коли саме пара зіграла весілля — достеменно невідомо. Проте, судячи з кадрів, опублікованих у соцмережах, церемонія була камерною, без великої кількості гостей.

Цікаво, що для такої події Наталія Камінська обрала доволі незвичайний образ. На відміну від багатьох, наречена обрала напівпрозору чорну сукні, з-під якої виднілася спідня білизна. Сам Войтенко ж теж обрав чорний смокінг.

Костянтин Войтенко та Наталія Камінська зіграли весілля. Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Костянтин Войтенко вдруге одружився. Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Костянтин Войтенко розповів, як його друг-військовий кілька тижнів не виходив на зв'язок . Зірка серіалу "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко поділився, як підтримує своїх друзів-військових.